Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυνουρία | Fam Trip με Influencers και Δημοσιογράφους από μεγάλα ΜΜΕ

Κυνουρία | Fam Trip με Influencers και Δημοσιογράφους από μεγάλα ΜΜΕ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, υπό την Αιγίδα των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης, 7-9 Ιουλίου, με διαπιστευμένους δημοσιογράφους του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, για την εξερεύνηση των περιοχών της Κυνουρίας.

Influencers και δημοσιογράφοι από τα μέσα: Ναυτεμπορική, Πρώτο Θέμα, Star Tv, Τα Νέα, Καθημερινή, Αττικές Εκδόσεις, in2life, Ελεύθερος Τύπος, Businessdaily.gr, crisismonitor.gr, finupnews.gr, LAMDA 3 θα επισκεφθούν την πανέμορφη Κυνουρία και θα παρακολουθήσουν το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Αρκαδίας, «Melitzazz».

Στο πλαίσιο του Fam Trip θα δοθούν οι παρακάτω συνεντεύξεις τύπου:

 

Σάββατο 8 Ιουλίου στις 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο Τυρού

Τη συνέντευξη τύπου, θα δώσουν ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νότιας Κυνουρίας κ. Μιχάλης Σωτηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τυρού, κ. Κώστας Μανούσος, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Σαμπράκος, ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΝΚ, κ. Χριστόφορος Ντουζένης και ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού, κ. Νικήτας Εγγλέζος.

Κυριακή 9 Ιουλίου στις 12:00, στο ξενοδοχείο «Astros Beach» στο Παράλιο Άστρος

Τη συνέντευξη τύπου θα δώσουν: ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, η Πρόεδρος των καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας κ. Βίβιαν Μανωλέσου και φορείς του τόπου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...