Προστασία του Μαινάλου από τις φωτιές | Διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες το έγγραφο του Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών
Σε ενημέρωση προχώρησε ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών σχετικά με την επιστολή του προ ημερών (13/7-7-2023) προς το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με θέμα : "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΙΝΑΛΟΥ".
Ο Σύλλογος ενημερώνει για την εξέλιξη της, πως εστάλη σχετικό ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ, προς τους αρμόδιους φορείς της Πελοποννήσου και τις Αρκαδίας από την Γενική Γραμματεία Δ/νσης Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
"Ευχαριστούμε δημόσια για την άμεση αντίδραση το Υπουργείο και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τον κ. Β. Παπαγεωργίου καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό." αναφέρει ο Σύλλογος.
Σχετικά Άρθρα
- Χρυσό μετάλλιο για τη Μελίνα Εξάρχου του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης!
- Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε υβρίδιο Σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα"!
- Τοπικό ποδόσφαιρο Αρκαδίας | "5 στα 5" Πανθυρεατικός - Νίκες για ΑΟ Νέων και Νικηταρά στα ματς του Σαββάτου (8.11.2025)
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής αποχαιρετά τον Δημοσθένη Σωτηρόπουλο
- Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Αστέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης"





