Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελαιοχώρι | Ο αγώνας «Οίνου και Ελαίου» μέσα από εικόνες!

Ελαιοχώρι | Ο αγώνας «Οίνου και Ελαίου» μέσα από εικόνες!
Πρώτος αγώνας«Οίνου και Ελαίου», 06/08/2023 σε μια ημιορεινή διαδρομή 10 χιλιομέτρων που προσέφερε πανοραμική θέα του χωριού μας καθώς και αξιοθέατων όπως την κορυφή του Πάρνωνα, το Άστρος, την Αγία Σοφία, το Παρθένιο όρος (Άη-Λιας), τον Κωλοσούρτη, το Ναύπλιο και τον Αχλαδόκαμπο.
Η διαδρομή αποτελείται από 2.5 χιλιόμετρα άσφαλτο και 7.5 χιλιόμετρα αγροτικό χωμάτινο δρόμο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, αξιοθέατα και 7 από τις εκκλησίες του Ελαιοχωρίου.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του χωριού μας και της επαρχίας ως κομματιού ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, της σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης και ευημερίας καθώς και των προοπτικών και δυνατοτήτων που αυτό παρέχει ακολουθώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής ! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα και πιο πολύ τους συγχωριανούς και συγχωριανές μας που με πολύ κόπο αγωνίστηκαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Επίσης όλους τους φίλους/ες και συγχωριανούς/ές που βοήθησαν στη διοργάνωση ώστε να είναι όλα άψογα! Τις ευχαριστίες μας και την αγάπη μας στον έναν και μοναδικό Κώστα Καλόγερο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμο Τρίπολης, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον συνδιοργανωτή του αγώνα και χορηγό μας Δημήτρη Μεγγο!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...