Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγιασμός στις εκπαιδευτικές δομές της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας - Βαλασόπουλος: "Για εμάς η απόκτηση σωστής παιδείας αποτελεί πρωταρχικό στόχο"

Αγιασμός στις εκπαιδευτικές δομές της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας - Βαλασόπουλος: "Για εμάς η απόκτηση σωστής παιδείας αποτελεί πρωταρχικό στόχο"
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήσαμε για ενδέκατη χρονιά τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις εκπαιδευτικές δομές της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας "Η Ζωοδόχος Πηγή ", παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλεξάνδρου.
Η επένδυση στην προσχολική αγωγή είναι, αποδεδειγμένα, η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει μια κοινωνία.
Για εμάς η απόκτηση σωστής παιδείας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο. Το σχολείο είναι πολύ περισσότερα από τη γνώση και τη μάθηση που προσφέρει. Είναι ένας χώρος που διδάσκει συμπεριφορές, σεβασμό στον συνάνθρωπο, κοινωνικοποίηση και αναπτύσσει την προσωπικότητα των παιδιών μας.
Για όλους αυτούς του λόγους, στη "Ζωοδόχο Πηγή", δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, με σύγχρονες και καλές υποδομές, με συνεχώς ανανεούμενο, επιστημονικά εξελισσόμενο εξοπλισμό, αλλά κυρίως με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, τις δασκάλες και όλους τους συνεργάτες μας και φυσικά με πολλή αγάπη.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το έργο που επιτελείται και ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας του γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα πρώτα τους βήματα.
Για την σημερινή ημέρα ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την παρουσία τους, τους ιερείς που τέλεσαν τον Αγιασμό, τους γονείς των μαθητών, τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης, την κα. Γεωργία Παναγοπούλου, πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και τον κο. Γαληνό Ιωάννη, Δ/ντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.
Ευχόμαστε σε όλους να έχουμε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
 

Παναγιώτης Βαλασόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...