Πυροσβεστική στην Αρκαδία | Ζητά να περιοριστούν οι καύσεις, θα επιβάλλονται πρόστιμα
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
1. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες από την Υπηρεσία μας, όπως περιορίσουν τις καύσεις που επιτρέπονται το παρόν διάστημα, λόγω εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με το εκδοθέν δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ.
2. Εις άλλη περίπτωση οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με την 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη και θα επιβάλλονται από την Υπηρεσία μας, τα προβλεπόμενα Διοικητικά Πρόστιμα, σύμφωνα με την 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη στήριξη της νέας γενιάς, προσφέροντάς της βήμα έκφρασης» (vd)
- Νικολάκου: "Γιατί κόλλησε από το 2022 ως σήμερα η λειτουργία Κέντρου Προβολής Δασικής Ιστορίας Μαινάλου στο Χρυσοβίτσι;"
- Τρίπολη | Αγρυπνία στο Ναό Αγίου Τρύφωνα
- Αντιδράσεις για το «εργαστήριο κατασκευής μικρής ανεμογεννήτριας» στο Λεωνίδιο
- Αγώνας Δρόμου Ειρήνης "Γρηγόρης Λαμπράκης" | Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!
2 σχόλια
-
9:25 Στο λέει στην ανακοίνωση ρε αστροπελέκι. Οι πολίτες "να περιορίσουν" τις καύσεις. Να κάνουν λιγότερες δηλαδή. Όταν εσύ ακούς για περιορισμό σε κάτι, τι ακριβώς καταλαβαίνεις; Ότι θα διακοπεί τελείως ή ότι θα μειωθεί; Κουτορνίθι
-
Τελικά τι ισχύει ; Ο περιορισμός δηλαδή η μείωση ή η διακοπή δηλαδή ο μηδενισμός η παύση καύσης των κλαριών ;
Σίγουρα για αυτή την θολούρα στην ανακοίνωση δεν φταίει το site αλλά η ασχετοσύνη και η αγραμματοσύνη του δημόσιου υπάλληλου που συνέταξε την ... ανακοίνωση αυτή.






