ΓΕΛ Τεγέας | Ημερίδα Ενημέρωσης και Προώθησης της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024
 
															
						Το ΓΕ.Λ. Τεγέας αποχαιρέτησε το 2023 με μια “Ημερίδα Ενημέρωσης και Προώθησης της συμμετοχής στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024”
στα πλαίσια του Προγράμματος EPAS «Σχολεία-Πρέσβεις του Ε.Κ.».
Οι juniors ambassadors και πλήθος εθελοντών ενημέρωσαν το κοινό για τις αξίες της Ε.Ε καθώς και τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μέσα από την ενημέρωση αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου.
Παράλληλα, προσέφεραν εδέσματα από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό τη γνωριμία με τους εταίρους μας μέσω των αγαπημένων τους γεύσεων.
Ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Γαληνό, Διευθυντή Δ.Δ.Ε. Αρκαδίας και τους συνεργάτες του, τον κ. Παναγιώτη Δημητρέλη, απερχόμενο Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Τεγέας, την κ. Γεωργία Μπαμπανικολού, εκπρόσωπο του Europe Direct Πελοποννήσου, το Γυμνάσιο Τεγέας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου και του Γυμνασίου Τεγέας καθώς και όλο το το κόσμο που προσήλθε στο ΓΕ.Λ. Τεγέας και μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Σχετικά Άρθρα
- Διδάκτωρ Πανεπιστημίου η Γορτύνια Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου
 - Εκδήλωση στις Ρίζες Τεγέας για τις επιπτώσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε Περιβάλλον, Υγεία και Οικονομία
 - Μπάσκετ | Ξεκίνημα με νίκη για τις γυναίκες του Πελασγού
 - Ενημερωτική επίσκεψη του Προέδρου ΦΟΔΣΑ κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη στο Ναυπλιο για το Ολιστικό Σχέδιο Ανακύκλωσης
 - Ισοπέδωσε τον ΟΦΗ ο Αστέρας AKTOR παρά τα ... όργια Πολυχρόνη | Πρώτη νίκη με φοβερά γκολ - Προσπέρασε τον Πανσερραϊκό, μια ανάσα από ΑΕΛ
 





