Νεκρός από φωτιά κοντά στην Αγία Φωτεινή Μαντινείας
Σορός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο αγροτικής αποθήκης, στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στην Μαντίνεια.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 12.20 το μεσημέρι της Παρασκευής, 2 Φεβρουαρίου 2024.
Τέσσερα οχήματα με 8 πυροσβέστες βρέθηκαν στο πεδίο του συμβάντος, όπου και αντίκρυσαν έναν απανθρακωμένο, ηλικιωμένο άνδρα, εντός σταβλικής εγκατάστασης (απέναντι απ’ την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής).
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 83 ετών.
Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης έχει αναλάβει την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς και της απώλειας της ανθρώπινης ζωής.
Από την Πυροσβεστική επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σορός ηλικιωμένου εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο αγροτικής αποθήκης, στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στην Μαντίνεια Αρκαδίας. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 2, 2024
Σχετικά Άρθρα
- Στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάχθηκαν τα έργα για το Λιβαδάκι και το δρόμο "Βούτσι - Κοντοβάζαινα"
- Στη Λακωνία ζητούν παρεμβάσεις για να μειωθεί η απόσταση στο δρόμο "Τρίπολης - Σπάρτης"
- Αναστάτωση μέσα στη νύχτα στον Κοσμά | Πολίτες υποδέχθηκαν μηχανήματα για τις ανεμογεννήτριες με πανό και συνθήματα! (vd)
- Δήμος Τρίπολης | Προχωρά η πρόταση για να εξασφαλιστούν 4.000.000 € για ασφαλτοστρώσεις!
- Στην Τρίπολη κλιμάκιο ευρωβουλευτών - Στο επίκεντρο οι επενδύσεις της φαρμακοβιομηχανίας - "Δημιουργούνται θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης"






