ΚΚΕ - ΠΕΑΕΑ Αρκαδίας | Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργη Καστραντά
Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του σ. Γιώργη Καστραντά.
Ο σ. Γιώργος τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του τις αγωνιστικές παραδόσεις της οικογένειας του, μένοντας πιστός στα οράματα του ΚΚΕ.
Από μικρός αετόπουλο την περίοδο της Αντίστασης, φυλακές και εξορίες τα «πέτρινα» χρόνια, σταθερός την περίοδο των ανατροπών 89-91, μαχόμενος μηχανικός για πολλά χρόνια μέλος της πανελλαδικής Γραμματείας της Πανεπιστημονικής κίνησης Μηχανικών.
Πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του παραρτήματος Αρκαδίας της ΠΕΑΕΑ –ΣΔΕ.
Η κηδεία θα γίνει αύριο 20/2/24 ώρα 12.30 στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας και θα είναι πολιτική.
---------------------------------
Το ΔΣ του Παραρτήματος Αρκαδίας της ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του σ. Γιώργη Καστραντά, για χρόνια πρόεδρος και μέλος της διοίκησης του Παραρτήματος Αρκαδίας της ΠΕΑΕ –ΔΣΕ Αρκαδίας.
Ο σ. Γιώργης από μικρός, τα χρόνια της κατοχής μπήκε στον αγώνα που βάδισε σε όλη του τη ζωή.
Οι λίγοι εναπομείναντες αγωνιστές της εθνικής αντίστασης και του ΔΣΕ, οι φίλοι και οι απόγονοι των αγωνιστών θα τιμήσουμε τη μνήμη του σ Γιώργη συνεχίζοντας τον αγώνα που αφιέρωσε όλη του τη ζωή.
Η κηδεία θα γίνει αύριο Τρίτη 20/2/24 ώρα 12.30 στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας στην Τρίπολη και θα είναι πολιτική.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Σχετικά Άρθρα
- Το έργο «Έξυπνες Γέφυρες» θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη
- Εξιχνιάστηκε κλοπή από όχημα στην εθνική οδό Τρίπολης - Άργους
- Ο Alejandro Méndez García στον ASTERAS AKTOR
- Δήμος Τρίπολης | Δωρεά 10.000 ευρώ για εργασίες στο νέο κολυμβητήριο
- Νέα κατανομή αρμοδιοτήτων στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας – Ορισμοί εντεταλμένων συμβούλων για Υγεία, Πολιτική Προστασία και Αθλητισμό






