Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιώργος Βέρρος: "Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να προχωρήσει σε δράσεις ενημέρωσης για τον Σχολικό Εκφοβισμό"

Γιώργος Βέρρος: "Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να προχωρήσει σε δράσεις ενημέρωσης για τον Σχολικό Εκφοβισμό"

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, εκτός ημερήσιας διάταξης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βέρρος τοποθετήθηκε, με αφορμή την 6η Μαρτίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Εκφοβισμού.

«Με αφορμή αυτή την ημέρα, καλεί τις σχολικές μονάδες κα κάνει δράσεις. Είναι πολύ σημαντικό, ως Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να κάνουμε ενέργειες, διότι είναι ένα θέμα που απασχολεί την τοπική μας κοινωνία και τις σχολικές μονάδες, ούτως ώστε να μην βρεθούμε μάρτυρες δυσάρεστων γεγονότων. Σε εμάς δεν έχουν εμφανιστεί πολλά περιστατικά, αλλά αν δεν κινητοποιηθούμε, είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Στο Δημοτικό Συμβούλιο είμαστε μια ομάδα ανθρώπων να συνεργαστούμε για διάφορα θέματα.».

Η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου αναφέρθηκε σε εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην πόλη, αλλά η συμμετοχή του κόσμου ήταν ελάχιστη στο Μαλλιαροπούλειο.

Ο Δήμαρχος κ. Τζιούης υπογράμμισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει αγγίξει ήδη την τοπική κοινωνία. «Να καταθέσετε την πρότασή σας, κύριε Βέρρο είπε ο κ. Τζιούμης, με τον κ. Βέρρο να δεσμεύεται ότι σύντομα θα καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...