Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας | Επισκέψεις στο στούντιο "ΚΑΠΑ" του Γιώργου Καραγιάννη και στον Προσφυγικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Εστία"

Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας | Επισκέψεις στο στούντιο "ΚΑΠΑ" του Γιώργου Καραγιάννη και στον Προσφυγικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Εστία"

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλικών "Η Πανπροσφυγική 'Ενωση Αρκαδίας", πραγματοποίησε, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα.

Αρχικά, τα μέλη του Αρκαδικού συλλόγου επισκέφτηκαν τη Νέα Σμύρνη και τον Προσφυγικό Πολιτιστικό Σύλλογο "ΕΣΤΙΑ".

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Τσιαμούλος στον χαιρετισμό του πρότεινε την αδελφοποίηση τον δυο συλλόγων, πρόταση που αρχικά ξέγινε αποδεκτή από το προεδρείο του Προσφυγικού Πολιτιστικού Συλλόγου "ΕΣΤΙΑ".

Το Δ.Σ. του Συλλόγου "ΕΣΤΙΑ" μαζί με την Μουσειολόγο του ξενάγησαν τα μέλη του Αρκαδικού συλλόγου, στο Μουσείο Μικρασιατικής εκστρατείας και στην βιβλιοθήκη όπου φυλάσσονται φωτογραφίες, καρτ ποστάλ, ημερολόγια, εφημερίδες, πολύτιμες και σπάνιες εκδόσεις του ευρύτερου μικρασιατικού χώρου κ.α.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τα στούντιο ΚΑΠΑ, όπου ξεναγηθηκαν από τα παιδιά του κ. Γιώργου Καραγιάννη, Ιωάννη και Μαριαλένα, στις εγκαταστάσεις όπου γίνονταν γυρίσματα διαφόρων σειρών της ελληνικής Τηλεόρασης.

Στο τέλος της εκδρομής ο φιλόξενος Αρκάς και Επίτιμος Δημότης του Δήμου Τρίπολης, κ. Γιώργος Καραγιάννης, παράθεσε γεύμα σε όλους σε γνωστό κέντρο της Αττικής.

Στο γεύμα παραβρέθηκαν οι τρείς βουλευτές του νομού κ.κ. Βλάσης, Κωνσταντινόπουλος και Παπαηλιού, καθώς και ο κ. Γιώργος Διδασκάλου - Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ Ιωάννης Σμυρνιώτης.

www.drt915.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσιαμούλος - Σμυρνιώτης. Τα δύο συνεταράκια πάλι μαζί. Οι δύο μόνιμοι πρώην

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Και σε τι ακριβώς γίναμε σοφότεροι από την είδηση αυτή παρακαλώ; Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να τρώμε συνέχεια στη μάπα κάποιους μαίντανούς που δεν λένε να καταλάβουν ότι ο κόσμος τους έχει ξεράσει; Με το ζόρι δηλαδή;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...