Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Λεβιδίου (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Λεβιδίου (εικόνες)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Λεβιδίου
Το Γενικό Λύκειο Λεβιδίου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στις 19:00 στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου. Η εκδήλωση αυτή συγκέντρωσε πλήθος γονέων, κατοίκων και φίλων του σχολείου, που ήρθαν να τιμήσουν και να χειροκροτήσουν τις δράσεις και τις επιτυχίες των μαθητών.
Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον κ.Λούρα Χρ., πρόεδρο της κοινότητας Λεβιδίου, τον κ. Βαρδιάμπαση, αντιδήμαρχο, τον κ. Αγγελάκο , δημοτικό σύμβουλο και τον κ. Χρυσανθακόπουλο , σύμβουλο εκπαίδευσης φυσικών επιστημών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι δράσεις του σχολείου για το σχολικό έτος 2023-2024. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δείξουν το έργο τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησαν μέσα από διάφορα προγράμματα και δραστηριότητες.
Ακολούθησε απονομή επαίνων και αναμνηστικών στους μαθητές της Γ' Λυκείου, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η χαρά και η υπερηφάνεια ήταν εμφανείς στα πρόσωπα των μαθητών και των οικογενειών τους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα bazaar οργανικών σαπουνιών, lip balms και bath bombs, προϊόντα που παρασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα σαπούνια, στηρίζοντας έτσι τις δημιουργικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες των μαθητών. Μπορείτε να δείτε όλη την διαδικασία στο http://levidisoap.weebly.com (υπό κατασκευή)
Η συμμετοχή και η στήριξη των γονέων ήταν ανεκτίμητη και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο.
Το Γενικό Λύκειο Λεβιδίου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και το Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου για τη φιλοξενία του.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο.
Επικοινωνία: Γενικό Λύκειο Λεβιδίου Τηλέφωνο: 27960-22216 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...