Ο ΕΟΣ Τρίπολης στο προσυνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας
Στο Προσυνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Olympic Royal, με θέμα “Αρκαδία του Χθες, του Σήμερα και του Αύριο”, έγινε παρουσίαση του εκπροσώπου του ΕΟΣ Τρίπολης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, με θέμα "Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και η Ευρύτερη Περιοχή. Τουριστικά και Οικονομικά μεγέθη".
Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής κ.α.
Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο κ. Μπένο, το Γεν. Γραμματέα κ. Παγιώτα και όλο το Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. για την πρόσκληση που μας έκαναν να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του Μαινάλου και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για αυτές.
Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση.

Σχετικά Άρθρα
- Στις 21 Αυγούστου ο διαγωνισμός δημοτικού χορού και τραγουδιού στην Τεγέα
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Τα δρομολόγια για το Πανηγύρι της Τεγέας!
- Τιμήθηκε η συμπλήρωση δύο αιώνων από την ιστορική Μάχη της Ιεράς Μονής Προδρόμου (εικόνες)
- Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία της Ορνιθοπανίδας στον φωτισμό του Βράχου του Λεωνιδίου
- Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά στην Κορινθία






