Στο Λεβίδι ο Βασίλης Μπισμπίκης!

Στο Λεβίδι ήταν σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ταινία τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν ως τις 20 Ιουνίου στη Βυτίνα.
Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη είναι από το κατάστημα "Ο Κουμπούρης" στην πλατεία του Λεβιδίου.
Η εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ έχει αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη με τίτλο ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΦΛΕΒΑ. Πρωταγωνιστής είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Μαρία Κεχαγιόγλου, η Μπέτυ Αρβανίτη η Κλέλια Ρένεση κά.
Σχετικά Άρθρα
- Beach Chess στο Παράλιο Άστρος με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα! (εικόνες)
- Βλάσης: "Ιδιαίτερα ευνοημένη η Αρκαδία μας από τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ!"
- Το κάλεσμα της ΠΑΕ Αστέρας AKTOR: "Την Κυριακή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!" (vd)
- «Της πορτοκαλιάς τα φύλλα» – Μουσικοχορευτική παράσταση στην Τρίπολη
- Δ.Ε.Θ 2025 | Γιάννης Σμυρνιώτης: «Ισχυροί Φο.Δ.Σ.Α. προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων στη διαχείριση αποβλήτων»
6 σχόλια
-
Κοιτάτε ρε σεις πώς είναι ο κεφτές
-
Ρε ούφο η Βανδή είναι μεγαλύτερη από τον Μπισμπίκη, με τραβηγμένο πρόσωπο από πλαστικές και υαλουρονικά και φουσκωμένα βυζιά από σιλικόνη.
-
Η ΒΑΝΔΗ ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ? ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ? ΤΑ ΝΙΑΤΑ? ΤΙ?
-
Up
-
Μια χαρά ο άνθρωπος,καλά κάνει!
-
Πήγε αμέσως για φαγητό μη χάσει κάνα κιλό και πάθει η υγεία του. Θες να χεις στο κρεβάτι σου και κορμί φιδίσιο τρομάρα σου. Θα σε σιχαθεί ρε μαυρε