Skiritida run για έκτη χρονιά με πολύ κόσμο και Σάκη Ρουβά! (εικόνες - βίντεο)
Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, το SKIRITIDA RUN στο δάσος της Σκιρίτιδας. Οι αγώνες ήταν τρεις: ημιμαραθώνιος 21 χιλιομέτρων, 1 χιλιομέτρου και 5 χιλιομέτρων.
Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι οι διοργανωτές των αγώνων.
Η διοργάνωση είχε αναβληθεί στις 29 Ιουνίου λόγω περιορισμών κίνησης σε δάση και σήμερα διεξήχθη με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου που πήραν μέρος στους αγώνες τρεξίματος αλλά παρακολούθησαν και τη συναυλία του Σάκη Ρουβά.
Η εκδήλωση που συνδυάζει την άθληση, την επαφή με τη φύση, αλλά και την διασκέδαση, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και προσελκύει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αριθμού κατοίκων της Αρκαδίας καθώς και επισκεπτών.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.
Σχετικά Άρθρα
- Ένταξη του Δημοτικού Σχολείου Άστρους στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»
- Πραχαλιάς: Προσφυγή στο ΣτΕ κατά απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού για μη χαρακτηρισμό του Ανδριάντα του Κολοκοτρώνη ως νεότερου μνημείου
- Χαμόγελα και παιχνίδι στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για το 3ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης! (εικόνες)
- Η παρακάμερα του Αστέρα | Ομάδα και κόσμος κέρδισαν τη μάχη! (vd)
- Με σημαντικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για το ping - pong της ΑΕΚ Τρίπολης σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο






