Οπτικές ίνες από τον ΟΤΕ | Ξεκινούν έργα σε όλη την Τρίπολη και τα χωριά!
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανακοινώσεις για έργα του ΟΤΕ που θα γίνουν στην περιοχή μας.
«Ο ΟΤΕ έχει προγραμματίσει ένα μεγάλο έργο με οπτικές ίνες σε Τρίπολη και χωριά. Είναι μια υποδομή για τα επόμενα, αρκετά χρόνια. Η παρέμβαση θα γίνει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Θα μπουν καινούργια ΚΑΦΑΟ σε αρκετά σημεία. Στα χωριά θα γίνουν υπόγεια και ενάερια δίκτυα. Για το επόμενο διάστημα 6-8 μηνών θα υπάρχει μια επιπλέον όχληση» είπε ο Δήμαρχος.
Σχετικά Άρθρα
- Ενημερωτική Εκδήλωση από το Ινστιτούτο Μέντωρ για τους «αφανείς ήρωες», τους φροντιστές των ανθρώπων με ν. Alzheimer’s
- Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στην Πανελλήνια Φιλανθρωπική Ημερίδα Μπριτζ
- Έργα σε χωριά του Βαλτετσίου | Τζιούμης: “Η αγροτική οδοποιία και η διευκόλυνση αγροτών και κτηνοτρόφων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα” (vd)
- Αυτοψία Κώστα Μανδρώνη στην παράκαμψη Μεγαλόπολη – Ίσαρι | Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του έργου
- Μεγαλόπολη | Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός 2026 – Αντιπαράθεση για κάμερες, φυλακές και βιολογικό καθαρισμό (vd)
2 σχόλια
-
Θα σκαφτουν και παλι οι δρόμοι?
-
Άντε Πια από δω πέρα.......... :'( :'(.........!!!!!!!!






