Λουκά Μαντινείας | Δρόμος στο χωριό θα πάρει το όνομα του Γιώργου Τσαγγούρη
Απόφαση για την ανάγκη ονομασίας ανώνυμης οδού στην Κοινότητα Λουκά της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης» έλαβε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.
Είχε προηγηθεί απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Λουκά που αναφέρει την ανάγκη ονομασίας της ανωνύμου οδού από την οικία «Γεωργίου Τσαγγούρη» έως την αίθουσα συλλόγου της εν λόγω Κοινότητας. Καθώς, όμως, η οδός αυτή συνεχίζει έως την έξοδο από τον οικισμό της Κοινότητας, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης εισηγήθηκε την ανάγκη ονομασίας ολόκληρης της εν λόγω ανώνυμης οδού και όχι τμήματος αυτής.
Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε απόφαση με την οποία διαπιστώνεται η ανάγκη ονομασίας ανώνυμης οδού στην Κοινότητα Λουκά της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα από την οικία «Γεωργίου Τσαγγούρη» έως την έξοδο από τον οικισμό της Κοινότητας Λουκά, σύμφωνα με το απόσπασμα ορθοφωτοχάρτη google.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δημήτρης Κωστόγιαννης στη ΔΡΤ | Η μη υποψηφιότητα στον Δικηγορικό, το δεύτερο κτίριο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, το εφετείο και οι φυλακές
- Νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Μεγαλόπολης
- Οι Tigers για τη δολοφονία οπαδού στη Χαλκίδα: "Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια τυφλής βίας"
- Καθημερινά (πλην Τρίτης) προσβάσιμοι ο Πύργος της Λεβένταινας και ο ναός Αγίου Νικολάου στην Καρύταινα
- Παράλιο Άστρος | Δεύτερη παράταση για τα έργα στην οδό "Καλλίτση"
7 σχόλια
-
Οι καλοί φεύγουν νωρίς για να μην χαλάσουν από τους εναπομείναντες! Κρίμα !
-
Δεν υπάρχουν λόγια !!!!Ανθρωπος
-
Καλός αγαπούσε το χωριό του πρόσφερε πολλά στον τόπο του ας είναι το χώμα του ελαφρύ και ο Θεός ας τον αναπαύσει
-
Φίλε μου
Πάντα είσαι στο μυαλό μου
Με την ανιδιοτέλεια σου
Την τιμιότητα σου
Την ανεξάντλητη προσφορά σου και
Το πλατύ σου χαμόγελο που χωραγε
Μέσα όλο τον κοσμο -
Γεια σου ρε Δήμαρχε της καρδιάς μας
-
Αθάνατος!...
-
Ανεπανάληπτη η προσφορά του στα κοινά , καλό παιδί , καλός φίλος .





