Τρίπολη | Δράση ευαισθητοποίηση της κοινότητας των Ρομά από το Πολυδύναμο Κέντρο και την Κινητή Μονάδα Παρέμβασης του ΟΚΑΝΑ
Την προηγούμενη εβδομάδα, στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ Τρίπολης (Υπ.1 & Υπ. 2, Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2021-2027, MIS 6002960) πραγματοποίησαν, δράση ευαισθητοποίησης της Κοινότητας των Ρομά της πόλης, με θέμα: «Εξαρτήσεις από παράνομες ή νόμιμες ουσίες».
Η συγκεκριμένη εξόρμηση, πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με τα στελέχη της Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας .
Στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ομάδας στόχου σχετικά με την εξάρτηση από ψυχοδραστικές ουσίες, τον περιορισμό των επιβλαβών συνεπειών τους και την ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση τους για το επόμενο βήμα.


Σχετικά Άρθρα
- Δοξολογία για την επέτειο του ΟΧΙ στο Ναό Τιμίου Προδρόμου Λεβιδίου (εικόνες)
- Το Θεόκτιστο Γορτυνίας κρατά ζωντανή την παρακαταθήκη της 28ης Οκτωβρίου (εικόνες)
- Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 σε Τρίπολη και Λεωνίδιο (εικόνες)
- Μαθητές παρέλασαν μετά από 53 χρόνια στη Ζάτουνα Γορτυνίας! (vd)
- Παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία Άρεως για την 28η Οκτωβρίου (vd)






