Τρίπολη | Επιμόρφωση Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» - ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αρκαδίας πραγματοποίησε τον Οκτώβριο επιμόρφωση των μελών ΕΕΠ κλάδων Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών (μόνιμων και αναπληρωτών) που υπηρετούν στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και σε ΣΔΕΥ του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αρκαδίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε 12ωρο βιωματικό σεμινάριο στο υλικό Πρόληψης της Παιδικής Επιθετικότητας και του Σχολικού Εκφοβισμού «Το σπίτι των παιδιών» (δημιουργία: Κέντρο Πρόληψης Πυξίδα).
Το σεμινάριο παρακολούθησαν 15 Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί, οι οποίοι μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο και δημιουργικό, είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία του υλικού και να εξασκηθούν στην εφαρμογή του, ώστε να έχουν την δυνατότητα να το εφαρμόσουν στη συνέχεια στα σχολεία τους, με την συνεχιζόμενη υποστήριξη του Κέντρου Πρόληψης!
Συντονίστρια Σεμιναρίου: Φωτεινή Τραχανά, Κοινωνιολόγος.
Ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη συνεργασία!
Σχετικά Άρθρα
- Στις 21 Αυγούστου ο διαγωνισμός δημοτικού χορού και τραγουδιού στην Τεγέα
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Τα δρομολόγια για το Πανηγύρι της Τεγέας!
- Τιμήθηκε η συμπλήρωση δύο αιώνων από την ιστορική Μάχη της Ιεράς Μονής Προδρόμου (εικόνες)
- Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία της Ορνιθοπανίδας στον φωτισμό του Βράχου του Λεωνιδίου
- Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά στην Κορινθία






