Ο πατέρας του Μάριου Τουρούτσικα: "Ο εφιάλτης δεν περνά ποτέ"
Ήταν 30 Ιανουαρίου 2023 και συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που η Αρκαδία και όλη η Ελλάδα έχασε τον Ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.
Έφυγε από τη ζωή, μετά από την πτώση του διθέσιου αεροσκάφους διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας.
Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του σε ηλικία μόλις 29 ετών.
Ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας, έγραψε στον λογαριασμό του .. "Πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια. Ο εφιάλτης ποτέ".
Σχετικά Άρθρα
- Γιαννακούρας | Πρόταση στην ειδική επιτροπή της Βουλής για Ανατολικό οδικό άξονα της Πελοποννήσου και παρεμβάσεις στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου
- Επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Μανώλης Σκαντζός - Αντιπρόεδρος ο Ρουμελιώτης, Γραμματέας ο Μερμίγκης
- Στις 11 Ιουλίου εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του κ. Σταύρου Τσίχλη στην Τρίπολη
- Εμπορικός Σύλλογος | Κάλεσμα Πιτερού το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει έμπρακτα τα καταστήματα της Τρίπολης (vd)
- Δημητσάνα | Εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής






