Έτοιμη και καθαρή η Κανδήλα για τις γιορτές του Πάσχα! (εικόνες)
Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, προχωρήσαμε σε μια σειρά από δράσεις για να είναι το χωριό μας καθαρό, όμορφο και έτοιμο να υποδεχτεί τις ημέρες αυτές με την ευπρέπεια και τη λαμπρότητα που τους αρμόζει.
Συγκεκριμένα:
Καθαρίστηκε το πεζοδρόμιο στην είσοδο του χωριού (και όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καταπληκτικό)
Κόπηκαν τα χόρτα στους κεντρικούς δρόμους (η κοπή θα ολοκληρωθεί και στους υπόλοιπους χώρους αμέσως μετά το Πάσχα)
Αντικαταστάθηκαν οι καμένες λάμπες του δημοτικού φωτισμού
Καθαρίστηκε το πλακόστρωτο απέναντι από την κατοικία του Παπασπυρίδη και ασπρίστηκαν οι γύρω μάντρες
Και τέλος, κόπηκαν τα χόρτα στην πηγή Σίντζι.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους οι οποίοι με την εθελοντική τους δράση συνέβαλαν σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα τον Χαράλαμπο Χονδρό, Χρήστο Μούργελα, Κώστα Καλπακιώτη, Δημήτρη Βαρδουνιώτη, Δημήτρη Δρόσο και Μαρία Μπέζα.
Η προσφορά τους αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει διάθεση και συνεργασία, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, και προσωπική ευτυχία.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κανδήλας Γεώργιος Στριφτόμπολας
Tags:
Κανδήλα,Σχετικά Άρθρα
- "Κωνσταντίνου και Ελένης" - Γιορτάζει ο Πολιούχος στο Κακούρι
- Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας | Εκδήλωση με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα
- Τρίπολη | Η οδός Καλαμών μετονομάζεται σε "Νίκου Γκάτσου" - Ο δρόμος στο Μουσικό Σχολείο θα ονομαστεί "Οδός Δημητρίου Ταλαγάνη"!
- Παιδικές κατασκηνώσεις στο Παράλιο Άστρος | Κινδυνεύουν να καταρρεύσουν τα κτίρια, δεν θα λειτουργήσουν φέτος!
- Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης στον 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης
1 σχόλιο
-
Υπάρχουν και αλλά χωριά






