Έτοιμη και καθαρή η Κανδήλα για τις γιορτές του Πάσχα! (εικόνες)
Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, προχωρήσαμε σε μια σειρά από δράσεις για να είναι το χωριό μας καθαρό, όμορφο και έτοιμο να υποδεχτεί τις ημέρες αυτές με την ευπρέπεια και τη λαμπρότητα που τους αρμόζει.
Συγκεκριμένα:
Καθαρίστηκε το πεζοδρόμιο στην είσοδο του χωριού (και όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καταπληκτικό)
Κόπηκαν τα χόρτα στους κεντρικούς δρόμους (η κοπή θα ολοκληρωθεί και στους υπόλοιπους χώρους αμέσως μετά το Πάσχα)
Αντικαταστάθηκαν οι καμένες λάμπες του δημοτικού φωτισμού
Καθαρίστηκε το πλακόστρωτο απέναντι από την κατοικία του Παπασπυρίδη και ασπρίστηκαν οι γύρω μάντρες
Και τέλος, κόπηκαν τα χόρτα στην πηγή Σίντζι.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους οι οποίοι με την εθελοντική τους δράση συνέβαλαν σε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα τον Χαράλαμπο Χονδρό, Χρήστο Μούργελα, Κώστα Καλπακιώτη, Δημήτρη Βαρδουνιώτη, Δημήτρη Δρόσο και Μαρία Μπέζα.
Η προσφορά τους αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει διάθεση και συνεργασία, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, και προσωπική ευτυχία.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κανδήλας Γεώργιος Στριφτόμπολας
Tags:
Κανδήλα,Σχετικά Άρθρα
- Η εμβληματική Ανάβαση Αχλαδοκάμπου έρχεται τον Οκτώβριο!
- Κουρά Μοναχού από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στη Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Νεστάνης (εικόνες)
- «Φροντίζουμε μαζί» ένα διήμερο αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer’s και την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
- Εκλογές στην Αδελφότητα Δημητσανιτών
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (29.9.2026)
1 σχόλιο
-
Υπάρχουν και αλλά χωριά






