Καθημερινές εργασίες από τα συνεργεία Πρασίνου του δήμου Τρίπολης | Οικονομόπουλος: «Στόχος ένας πιο ασφαλής, πιο καθαρός και πιο όμορφος Δήμος»

Σε πλήρη δράση βρίσκονται αυτές τις ημέρες τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο, αλλά και της διαρκούς μέριμνας για την καθαριότητα και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης και των χωριών μας.
Με συντονισμό και εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Γιώργου Οικονομόπουλου, πραγματοποιούνται καθαρισμοί σε διάφορα σημεία της πόλης και των κοινοτήτων.
Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν:
- Καθαρισμό και αποψίλωση των δημοτικών οικοπέδων
- Συντήρηση και καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων όπως πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές και νησίδες
- Καθαρισμούς κατά μήκος των δημοτικών δρόμων
- Απομάκρυνση ξερών χόρτων, απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων
Δήλωση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργου Οικονομόπουλου: «Τα συνεργεία του Δήμου μας βρίσκονται επί ποδός. Με σχέδιο, οργάνωση και καθημερινή προσπάθεια, καθαρίζουμε δημοτικά οικόπεδα, δημόσιους δρόμους, πάρκα, πλατείες, νησίδες και παιδικές χαρές. Παρεμβαίνουμε με το ανθρώπινο δυναμικό και τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό, με στόχο έναν πιο ασφαλή, πιο καθαρό και πιο όμορφο Δήμο».
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Χαμός στη Νότια Κυνουρία με το διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο | Λυσίκατος: "Θράσος με τα ποσά των αναθέσεων" - Δολιανίτης: "Ο φόβος τους είναι η διαφάνεια"
- Παράκαμψη Δημητσάνας | Ανοίγει ο δρόμος για να χρηματοδοτηθεί με 7.000.000 €!
- Τρίπολη | Ο Μητροπολίτης Επίφανος ανακοίνωσε πέντε Υποτροφίες για αριστεύσαντες μαθητές! (vd)
- "Απαιτούμε και πάλι την απόρριψη των 2 αντλησιοταμιεύσεων στη λ. Λάδωνα που ξανατέθηκαν σε διαβούλευση!"