ΑμεΑ εν Δράσει: "Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε στο 100% την έννοια της συμπερίληψης"
Ανακοίνωση
Ημερίδα με τίτλο " Προσεγγίσεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία " διοργάνωσε η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής / Υ.ΠΑΙ.ΘΑ. και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Μαντινείας και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.
Οι παρουσιάσεις όλων των εισηγητών ήταν ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά δομημένες. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε στο 100% την έννοια της συμπερίληψης δηλαδή το να μπορέσουν να συνυπάρξουν ομαλά όλα τα άτομα στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς διακρίσεις. Να αναδειχθεί η έννοια της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης και φυσικά να διασφαλιστεί ότι όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή.
Θα έπρεπε πέρα από την αναγνώριση της διαφορετικότητας, έμπρακτα να συμμετέχουμε και να δημιουργούμε έναν πολιτισμό που να αποδέχεται τους πάντες. Να μπορούν να συμμετέχουν και να τους δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση της Ομάδας μας 'ΑμεΑ εν δράσει' σε αυτή την αξιόλογη ημερίδα.
Παρασκευόπουλος Παναγιώτης
Επικεφαλής Ομάδας "Α.με.Α. εν δράσει"
Σχετικά Άρθρα
- Ο Παναγόπουλος λέει ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος της ΓΣΕΕ γιατί είναι εκλεγμένος, «ήταν όλα τιμολογημένα» είπε για τα κονδύλια κατάρτισης
- "Τι περιμένουμε από τα παιδιά μας;" | Διάλεξη στην Ένωση Γονέων «η Χριστιανική Αγωγή»
- Σοβαρή υπερχείλιση του ποταμού Τράγου (εικόνες - βίντεο)
- “Το Αστρινό Καρναβάλι φοράει…μάσκα με ρυθμό & χρώματα!”
- Εταιρεία "Μπράβος Α.Ε.": "Το σπαθί ήταν βιδωμένο και ξεβιδώθηκε για να μην ακουμπήσει, κατά τη μεταφορά του ανδριάντα, σε καλώδια και προκληθούν ζημιές"
1 σχόλιο
-
Εξαιρετική εκδήλωση με αξιόλογους ομιλητές. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.






