ΑμεΑ εν Δράσει: "Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε στο 100% την έννοια της συμπερίληψης"

Ανακοίνωση
Ημερίδα με τίτλο " Προσεγγίσεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία " διοργάνωσε η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής / Υ.ΠΑΙ.ΘΑ. και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Μαντινείας και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης.
Οι παρουσιάσεις όλων των εισηγητών ήταν ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά δομημένες. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε στο 100% την έννοια της συμπερίληψης δηλαδή το να μπορέσουν να συνυπάρξουν ομαλά όλα τα άτομα στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς διακρίσεις. Να αναδειχθεί η έννοια της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης και φυσικά να διασφαλιστεί ότι όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή.
Θα έπρεπε πέρα από την αναγνώριση της διαφορετικότητας, έμπρακτα να συμμετέχουμε και να δημιουργούμε έναν πολιτισμό που να αποδέχεται τους πάντες. Να μπορούν να συμμετέχουν και να τους δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση της Ομάδας μας 'ΑμεΑ εν δράσει' σε αυτή την αξιόλογη ημερίδα.
Παρασκευόπουλος Παναγιώτης
Επικεφαλής Ομάδας "Α.με.Α. εν δράσει"
Σχετικά Άρθρα
- «Φόνισσα, φόνισσα» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στην Μουρτζούκου (vd)
- Η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Ευθυμία Μπράμε στον Αστέρα Τρίπολης!
- Παραμένει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη (10/7/2025) στη Γορτυνία
- 2025 | Η γιορτή της Αγίας Μαρίνας στον Τυρό Κυνουρίας
- Απινιδωτές από την Περιφέρεια σε αθλητικά σωματεία, στάδια και ανοιχτούς χώρους για να σωθούν ανθρώπινες ζωές (εικόνες – βίντεο)
1 σχόλιο
-
Εξαιρετική εκδήλωση με αξιόλογους ομιλητές. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.