Περιφέρεια Πελοποννήσου | Πρόταση για τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων στην παράκαμψη Δολιανών
Την συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας, ως Δικαιούχου, για την υποβολή αίτησης – πρότασης χρηματοδότησης πράξης με τίτλο : «Βελτίωση οδικής ασφάλειας της Επ. Οδού Τρίπολης – Άστρους με τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου με τίτλο: «Οδικές υποδομές (κατασκευή – βελτίωση οδικού δικτύου) Περιφέρειας Πελοποννήσου» ενέκρινε η περιφερειακή επιτροπή.
Πρόκειται για τη χρηματοδότηση υλοποίησης πράξης με τίτλο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας της Επ. Οδού Τρίπολης – Άστρους με τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων» συνολικού προϋπολογισμού 240.000,00€ με δικαιούχο την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η Πράξη θα υλοποιηθεί μέσω ενός (1) Υποέργου με τίτλο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας της Επ. Οδού Τρίπολης – Άστρους με τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων» συνολικού προϋπολογισμού 240.000,00€, το οποίο αφορά στην εγκατάσταση δικτύου Ηλεκτροφωτισμού στους Κόμβους (παρακάμψεις) των Κάτω Δολιανών, καθώς και σε άλλους κόμβους του ίδιου οδικού άξονα αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας.
Με την πράξη γίνεται επέμβαση για την άρση της επικινδυνότητας των υφιστάμενων κόμβων, οι οποίοι στερούνται φωτισμού και καταγράφονται συχνά ατυχήματα ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες.
Σχετικά Άρθρα
- Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
- Νικολάκου | Αίτημα να συζητηθεί η αποτελεσματικότητα στην υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας
- "Το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Μεγαλόπολης επιτέλους ξεκινά"!
- Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βουλή: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη»
- Οι κοινοπραξίες των ομίλων Chevron – Helleniq Energy για τις έρευνες υδρογονανθράκων νότια της Πελοποννήσου!





