Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής στα «Νικητάρεια»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 02.06.2025 αντιπροσωπεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας υπό τον Πρόεδρο Μπένο Π. και την Έφορο Λάμπρου Αθ. συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής κο Ν. Κακλαμάνη. Αρχικώς, αναφέρθηκαν από την πλευρά μας, ένα σύντομο ιστορικό της διαδρομής μας στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, την τελευταία διετία, καθώς και όσα προγραμματίζονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα τονίστηκε ο ιδιαίτερος ρόλος της Παναρκαδικής, τόσο στην Αρκαδία, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα, μέσα από μία διαχρονική παρουσία 70 ετών.
Ο Κος Κακλαμάνης άκουσε με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν και έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για το έργο της Ομοσπονδίας, καθώς και για τον προγραμματισμό της, τον οποίο δεσμεύτηκε να υποστηρίξει όπως και όσο μπορεί. Στο κλείσιμο της συνάντησης, υπήρξε η πρόταση από πλευράς μας, όπως ο κος Κακλαμάνης παραστεί στον εορτασμό για τον ήρωα Ν. Σταματελόπουλο, τα «Νικητάρεια», όπου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τουρκολεκαίων, θα διοργανωθούν και εφέτος τον Αύγουστο, στην τοπική Κοινότητα Τουρκολέκα Αρκαδίας.
Ο ίδιος δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εν λόγω εορτασμό, υποσχέθηκε πως εάν οι υποχρεώσεις του το επιτρέψουν, θα παρευρεθεί.
Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Ν. Κακλαμάνη για την αποδοχή του αιτήματός μας να συναντηθούμε από κοντά και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα καθήκοντα του ως Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτης Μπένος Παναγιώτης Παγιώτας
Σχετικά Άρθρα
- Ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε Επισκοπή Τεγέας, Νεστάνη και Μονή Έλωνας (εικόνες)
- Μια προσφορά αγάπης που θα μείνει για πάντα στο Βιδιάκι Γορτυνίας
- Παπαηλιού: "Η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας χρειάζεται αλλαγή του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της"
- Λαμπρόπουλος από τα εγκαίνια της Έκθεσης Τεγέας: «Στόχος μας περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Αρκαδίας»
- Η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας στη Λίμνη Αρκαδίας (εικόνες)






