200 χρόνια από την ανέγερση ιστορικής εκκλησίας στις Κολλίνες | Το μήνυμα του Κώστα Τζιούμη! (εικόνες)
Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει ...
Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχα χθες στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ανέγερση της ιστορικής εκκλησίας, το Γενέσιο της Θεοτόκου στις Κολλίνες.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία του κ. Γαιτάνου, αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, και χορό, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί!
Σχετικά Άρθρα
- Δράση Προσκόπων το Σάββατο στην πλατεία Πετρινού
- Γιώργος Καπλάνης: "Λύματα στον Μυλάοντα αυτό δεν είναι κανονικότητα, είναι κατάρρευση"
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Η Αλωνίσταινα γέμισε με κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα για τον αγώνα "Falanthos Trail" (εικόνες)
- Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς της Τρίπολης (vd)
3 σχόλια
-
Επιτέλους και λαϊκά πανηγύρια με καλά ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια
-
Εξαιρετικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και τραγούδια. Ούτε αγριότητες ούτε βαρβαρότητες. Πολιτισμένα πράγματα. Μπράβο
-
Συγχαρητήρια στις Κολλίνες. Ίσως στο μοναδικό χωριό της Αρκαδίας που κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων δεν ακούστηκαν γυφτοτσιφτετελοπανηγυριώτικα. αλλά δημοτικά τραγούδια και όχι μόνο.






