200 χρόνια από την ανέγερση ιστορικής εκκλησίας στις Κολλίνες | Το μήνυμα του Κώστα Τζιούμη! (εικόνες)
Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει ...
Με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχα χθες στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ανέγερση της ιστορικής εκκλησίας, το Γενέσιο της Θεοτόκου στις Κολλίνες.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία του κ. Γαιτάνου, αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, και χορό, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί!
Σχετικά Άρθρα
- Gonçalo Feio: «Θέλουμε έναν Αστέρα μαχητικό, να προσφέρει θέαμα και να ενθουσιάζει τους φιλάθλους»! (vd)
- Ανδρουλάκης από τη Μεγαλόπολη: «Μέχρι το 2029 εκτιμάται ότι θα χαθούν περίπου 3.100 θέσεις εργασίας στην Αρκαδία»
- Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Μιχάλη Γολέγου
- Μητσοτάκης με μαθητές στη Μεγαλόπολη | «Έχει καλό σουβλάκι εδώ;» (vd)
- Κερασέα Αρκαδίας | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου
3 σχόλια
-
Επιτέλους και λαϊκά πανηγύρια με καλά ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια
-
Εξαιρετικές εκδηλώσεις με καλή μουσική και τραγούδια. Ούτε αγριότητες ούτε βαρβαρότητες. Πολιτισμένα πράγματα. Μπράβο
-
Συγχαρητήρια στις Κολλίνες. Ίσως στο μοναδικό χωριό της Αρκαδίας που κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων δεν ακούστηκαν γυφτοτσιφτετελοπανηγυριώτικα. αλλά δημοτικά τραγούδια και όχι μόνο.






