Η εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στις Κολλίνες (εικόνες)
Και εφέτος εορτάστηκε με πανηγυρικό εσπερινό το Γενέσιον της Θεοτόκου στο χωριό Κολλίνες, παρουσία πατριωτων και φίλων, μετά από μια σειρά εκδηλωσεων με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ίδρυση της.
Ο Σύνδεσμος με τη Γραμματέα Αικ.Συκαρα σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική επιτροπή και με τη Φανή Μπάκου σε μια σεμνή τελετή τίμησαν τον Παπα Αποστόλη και τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο ευχαριστώντας τους για την συμβολή τους στη συνεχή και ακούραστη λειτουργία του ναού μας τον καθένα ξεχωριστά από τη δική του σκοπιά.
Tags:
Κολλίνες,Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνεται ο νέος κυκλικός κόμβος στη θέση «Πλάτσα» της Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Πότε θα είναι κλειστά τα γραφεία της Μητρόπολης στην Τρίπολη
- Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αποκατάσταση των τοιχογραφιών της Ιεράς Μονής Επάνω Χρέπας
- ΣΕΒΙΠΕΤ: Το νέο Χωροταξικό για τη Βιομηχανία δεν πρέπει να δημιουργεί νέα εμπόδια στην ανάπτυξη των Επιχειρηματικών Πάρκων
- Συνεργασία ΠΑΠΕΛ με το Κιέζικο Hunan University of Science and Engineering από την Κίνα! (εικόνες)






