Η εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στις Κολλίνες (εικόνες)
Και εφέτος εορτάστηκε με πανηγυρικό εσπερινό το Γενέσιον της Θεοτόκου στο χωριό Κολλίνες, παρουσία πατριωτων και φίλων, μετά από μια σειρά εκδηλωσεων με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ίδρυση της.
Ο Σύνδεσμος με τη Γραμματέα Αικ.Συκαρα σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική επιτροπή και με τη Φανή Μπάκου σε μια σεμνή τελετή τίμησαν τον Παπα Αποστόλη και τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο ευχαριστώντας τους για την συμβολή τους στη συνεχή και ακούραστη λειτουργία του ναού μας τον καθένα ξεχωριστά από τη δική του σκοπιά.
Tags:
Κολλίνες,Σχετικά Άρθρα
- Από τις εκδόσεις Παπαζήση κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο του Κωνσταντίνου Μπρούσαλη
- Parnon Trail | Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης σήμανσης στο νότιο τμήμα Τυρός – Μέλανα – Λεωνίδιο (εικόνες)
- Τι να ΜΗΝ περιμένουν οι Γορτύνιοι από το περιφερειακό συμβούλιο
- Οι Stygian Path** στο 11th TRIPolis Rock Festival!
- Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώνει τη Γιορτή Πρόληψης και Ελπίδας «Επιλέγω τη Ζωή!» στην Τρίπολη την Τρίτη 23 Ιουνίου






