Καθαρίστηκε ο ποταμός Αλφειός - Αυτοψία στο αντιπλημμυρικό έργο από Μανδρώνη (εικόνες)
Στο πλαίσιο του έργου «Αντιπλημμυρικά έργα και έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Μεγαλόπολης, Π.Ε. Αρκαδίας» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του ποταμού Αλφειού στο ύψος της γέφυρας – συμβολής με την Εθνική Οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας.
Τις εργασίες επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, συνοδευόμενος από στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, παρουσία του Αντιδημάρχου Μεγαλόπολης Βασίλη Κουρουνιώτη.
Το έργο εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης και την προστασία περιοχών που έχουν πληγεί από πυρκαγιές, με στόχο την ασφάλεια των κατοίκων και την προστασία των υποδομών.




Σχετικά Άρθρα
- Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη η εκδήλωση για την Τριπολιτσά και τον Αγώνα του 1821
- ΑΡΚΟΑΜ | Ξεκινούν τα μαθήματα Μπριτζ για αρχάριους
- Καταγγελία για τις μετακινήσεις προσωπικού της 6ης Υ.Πε. – Ζητούνται άμεσες επιστροφές και διαφανής κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών
- Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Αρκαδίας | Στο επίκεντρο ο καθαρισμός υδατορεμάτων και η πορεία των αναγκαίων αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων
- Υπογράφτηκε σύμβαση 600.000 € για τη βελτίωση του δρόμου Άστρους – Λεωνιδίου
1 σχόλιο
-
έργα υπάρχουν






