Τσιμεντοστρώσεις στην Τεγέα | Τζιούμης: «Στόχος μας να διατηρηθούν ζωντανά τα χωριά» (vd)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Δημοτικών Ενοτήτων κ. Γιάννη Χασάπη, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, τη Δημοτική Ενότητα Τεγέας, στο πλαίσιο των εργασιών τσιμεντοστρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε επιτόπια αυτοψία στα Λιθοβούνια, όπου υλοποιούνται σημαντικές παρεμβάσεις σε δρόμους που εξυπηρετούν γεωργικές και εμπορικές δραστηριότητες της περιοχής. Οι εργασίες αυτές εντάσσονται σε ένα ευρύ πρόγραμμα τσιμεντοστρώσεων που υλοποιείται σε ολόκληρο τον Δήμο, κατόπιν αιτημάτων των προέδρων των Κοινοτήτων.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε: «Βρισκόμαστε σήμερα στην Τεγέα και συγκεκριμένα στα Λιθοβούνια, παρακολουθώντας από κοντά την υλοποίηση ενός εκτεταμένου προγράμματος τσιμεντοστρώσεων που εξελίσσεται σε όλη τη Δημοτική Ενότητα. Ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις σε πολλά χωριά, όπως στην Κερασίτσα, στις Ρίζες, στη Μανθυρέα, στη Μαγούλα και συνεχίζουμε. Οι δρόμοι που βελτιώνονται εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες των κατοίκων, όπως την πρόσβαση σε σπίτια και στις καλλιέργειες. Για εμάς τα χωριά έχουν την ίδια σημασία και προτεραιότητα με την πόλη της Τρίπολης. Στόχος μας είναι να διατηρηθούν ζωντανά και να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτά».
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιθοβουνίων, κ. Γιώργος Κωτσιόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της κοινότητας, επισημαίνοντας ότι: «Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για το χωριό μας, που διευκολύνει την πρόσβαση προς τους χώρους με τα ψυγεία συντήρησης των οπωροκηπευτικών και τις καλλιέργειες. Πρόκειται για έναν δρόμο που χρησιμοποιείται καθημερινά από αγρότες, αλλά και από φορτηγά από άλλους νομούς. Παράλληλα, προχωρούμε και στην ανάπλαση της κεντρικής βρύσης του χωριού. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί υπάρχει συνεργασία και υλοποίηση των αιτημάτων μας».
Σχετικά Άρθρα
- Σβήστηκε άμεσα μικρή εστία φωτιάς στο Μαίναλο
- Άλωση | Που και τι ώρα θα γίνει την Κυριακή η παρέλαση στην Τρίπολη
- Πλάτανος στον Άγιο Ιωάννη Κυνουρίας στο Δίκτυο Αιωνόβιων Δέντρων Ελληνικής Επανάστασης!
- Υπουργός Δικαιοσύνης: "Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του γιου του κ. Ρούτσι"
- Αλέξης Τσίπρας | Ζητάει άμεση αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους