Αρκαδία | Για ποιο λόγο ήχησαν σήμερα οι σειρήνες συναγερμού! (vd)
Την Τετάρτη 01 Οκτωβρίου 2025, κατά την Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-25», έγινε δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια.
Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, είχε καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας. Ταυτόχρονα με την ήχηση των Σειρήνων Συναγερμού, έγινε ήχηση των καμπανών των Ιερών Ναών της Επικράτειας με σειρά βραχέων κωδωνισμών σε ταχύ ρυθμό διάρκειας τριών (3’) λεπτών.
Σχετικά Άρθρα
- Διάλογοι για την Ορεινότητα - Πρώτος σταθμός η Δημητσάνα!
- Εθνική οδός Τρίπολης - Πύργου | Αυτή είναι η εικόνα του δρόμου στα Λαγκάδια - Δεν έχει δοθεί ακόμα στην κυκλοφορία (vd)
- Ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του συντηρημένου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Λουκέτο σε τέσσερις σχολικές μονάδες σε Λαγκάδια, Καρύταινα, Καστρί και Άγιο Πέτρο!
- Κατσίρης | Ο ανδριάντας του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως: εύλογα ερωτήματα για τη συντήρηση, το κόστος και τη θεσμική προστασία του






