Σε Λούσιο και Αρκαδία τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι"!
Την τιμητική της έχει η Αρκαδία και ειδικότερα η μαγευτική περιοχή του Λούσιου ποταμού, καθώς αρκετά από τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, πραγματοποιούνται εκεί.
Η σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά, κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο με την πλοκή και τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και με τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία που την πλαισιώνουν. Ο Λούσιος ποταμός, με τη μοναδική του φυσική ομορφιά και την ιστορική του σημασία, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για τα επεισόδια που διαδραματίζονται σε μια άλλη εποχή, ενισχύοντας την αυθεντικότητα και τη δύναμη της αφήγησης.
Οι υπεύθυνοι παραγωγής επέλεξαν την Καρύταινα και την ευρύτερη περιοχή ως τόπους γυρισμάτων, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της Αρκαδίας. Πρόκειται για μια σημαντική προβολή της περιοχής, που εκτός από την καλλιτεχνική της αξία, μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά και στην τουριστική ανάπτυξη.
Ήδη, το ενδιαφέρον του κοινού έχει στραφεί στις τοποθεσίες που απεικονίζονται στη σειρά, με πολλούς να εκφράζουν την επιθυμία να επισκεφθούν από κοντά τα μαγευτικά τοπία του Λούσιου, μέσα από τα οποία «κυλά» η ιστορία των ηρώων.
Η επιλογή του Λούσιου ποταμού δεν είναι τυχαία: πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ποταμούς της Πελοποννήσου, με πλούσια βλάστηση, εντυπωσιακά φαράγγια και ιστορικά μοναστήρια σκαρφαλωμένα στα βράχια. Η κάμερα αποτυπώνει όλα αυτά τα στοιχεία με κινηματογραφική ματιά, προσδίδοντας υψηλή αισθητική στη σειρά.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!
- LUMARTE CHRISTMAS GIVEAWAY | Γιορτινή κλήρωση με δύο μεγάλα δώρα για δύο τυχερούς!
- Εορταστική εκδήλωση από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας
- Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου φέρνει στην Τρίπολη την παράσταση "Ο Καρυοθραύστης" (vd)
- Απάντηση Πλακιά σε Καρυστιανού για τα περί νέου κόμματος: "Πλέον αναπνεύστε ελεύθερα"






