Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού στο Γυμνάσιο Τεγέας (εικόνες)
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού το Γυμνάσιο Τεγέας πραγματοποίησε βιωματική δράση σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας “Παναγιά η Γιάτρισσα”.
Στη δράση συμμετείχαν μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου Τεγέας, καθώς και μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Τεγέας.
Οι συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικοί ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με τα προβλήματα, τις ανισότητες και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και κατανόησαν την ανάγκη τους για αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση.
Σχετικά Άρθρα
- Αγιασμός για τη νέα μουσική χρονιά στη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης που μετρά 130 χρονιά ιστορίας! (vd)
- Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση συνταξιούχων στις 22 Οκτωβρίου στην Τρίπολη!
- 8ος Μαινάλιος Δρόμος στις 18 Οκτωβρίου | Τρέχουμε – Τιμάμε – Γιορτάζουμε!
- Κολυμβητήριο Τρίπολης - Άνοιξε για το κοινό, στην τελική ευθεία η επιστροφή των σωματείων
- «Η τσακώνικη υφαντική: Μια τέχνη με καρδιά και ψυχή» | Παρουσίαση και εργαστήρι στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης












https://blogs.sch.gr/gymtegea/