Αντιδήμαρχος Κοττής: "Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής σε τμήμα του πεζοδρομίου επί της οδού Χρονά" (εικόνες)
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής σε τμήμα του πεζοδρομίου επί της οδού Χρονά, το οποίο βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κακή κατάσταση, δημιουργώντας προβλήματα στην ασφαλή μετακίνηση των πεζών.
Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής, καθώς καθημερινά διέρχονται μαθητές με προορισμό το 5ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο. Μέχρι πρότινος, οι μαθητές αναγκάζονταν να κινούνται στο οδόστρωμα, γεγονός που αύξανε σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων.
Σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Κοττής, τόνισε ότι τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν καθημερινά τις παρεμβάσεις σε γειτονιές της πόλης και στα χωριά, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.
«Με στοχευμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για μια πόλη πιο ασφαλή και λειτουργική για όλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Άρθρα
- Στο γήπεδο η κοπή πίτας του Πήγασου (εικόνες)
- Από τις ... 30 Νοέμβριου είχε να κερδίσει ο Αστέρας!
- Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Μεγαλόπολης | Όλες οι εκδηλώσεις!
- Δημοσκόπηση aftodioikisi.gr | Χαμηλή αξιολόγηση για Πτωχό - Είναι 11ος ανάμεσα σε 13 Περιφερειάρχες!
- Με υπογραφή Μπαρτόλο η σπουδαία νίκη του Αστέρα - "Ανάσα" βαθμολογική και ματς - "τελικός" στο Αγρίνιο!
13 σχόλια
-
23:56 Τι λες βρε βλάκα; Τι αντιδήμαρχος και μπαρούφες τσαμπουνάς; Μακριά από μένα εξουσίες και αξιώματα. Πετάω σπυράκια και μόνο που το ακούω. Ένας απλός δημότης είμαι ρε νιόνιο ξερόλα. Μ' αρέσει κιόλας που νομίζεις ότι σχολιάζει ο Κοττής. Α ρε καμμένε. Μέχρι εδώ έφτασε η μυρωδιά από τον καμμένο εγκέφαλό σου
-
Οι βλέψεις σου ειναι οτι και το '28 θα ζεις εις βάρος του δήμου ως αντιδήμαρχος..Για εργασία ούτε λόγος...Συνέχισε να σχολιάζεις μόνος σου...!
-
@16:25 Εσάς τους αρουραίους των υπονόμων ήθελα νά' ξερα πότε θα σας μαζέψουν με τίποτα κλούβες. Άρχισε να το επεξεργάζεσαι από τώρα στο κούφιο κεφαλάκι σου, ότι και το 2028 την ίδια δημοτική αρχή θα έχεις. Φιλούρες
-
Μαζέψτε λίγο το γατάκι γιατί έχει ξεφύγει……το παίζει και ερωτίλος 2
-
06:33 Βούρδουλα και βρωμόξυλο θες εσύ μωρή ανώνυμη σαύρα και όλοι οι γυμνοσάλιαγκες σαν και σένα
-
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΑΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΛΟΥ.
Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΓΟΠΑΤΗ. -
Πήγαινε και δες απο κοντά και αλλη μια σοβαρη παρέμβαση...Βρε μόνος σου τα γράφεις??Που νομίζεις οτι απευθύνεσαι τέλος πάντων!
-
Ρε καραγκιοζάκια που πέδσατε να τον φάτε τον άνθρωπο, πότε είπε ο ίδιος ότι αυτά είναι έργα; Για παρεμβάσεις μίλησε. Ξέρετε να διαχωρίζετε το ένα από το άλλο; Το κείμενο ξέρετε να το διαβάζετε ή δεν έχετε βγάλει ούτε δημοτικό;
-
Μίλησε η αντιδημαρχάρα των έργων.
-
Ρε γατάκι παρουσιάζεις τα αυτονόητα για δήθεν έργα;
Νομίζεις πως απευθύνεσαι σε ιθαγενείς. Εχετετε καβαλημένο το καλάμι τελευταία -
Δε ντρέπεσαι λίγο,που παρουσιάζεις αυτά τα πράγματα για εργα..Πήγαινε τώρα να μετακινήσεις και τα δέντρα απο τα φρεατια....
-
Πότε θα γίνουν τα εγκαίνια αυτού του μεγάλου έργου??????
-
Παντού έργα






