Κούρος και Οικονομόπουλος σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία | Προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο προς τη λίμνη Τάκα
Σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ηλίας Κούρος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Διαχείρισης Μηχανημάτων, και κ. Γεώργιος Οικονομόπουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση και να συντονίσουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις.
Κατά τη διάρκεια των αυτοψιών, τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές κορδέλες σε σημεία όπου διαπιστώθηκε επικινδυνότητα, με στόχο την προστασία των πολιτών και την αποφυγή ατυχημάτων.
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους οδηγούς που κινούνται στον δρόμο προς τη λίμνη Τάκα, καθώς σε ορισμένα σημεία απαιτείται αυξημένη εγρήγορση λόγω των καιρικών φαινομένων.
Ο Δήμος Τρίπολης παραμένει σε αυξημένη ετοιμότητα και συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, παρεμβαίνοντας άμεσα όπου χρειάζεται, με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών.
Σχετικά Άρθρα
- Δήμαρχος: "Αφαίρεση διπλώματος για τα λεωφορεία που παραβιάζουν σήματα και μπαίνουν στο κέντρο"
- Τζιούμης για κολυμβητήριο: "Θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2026 και θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα της Ελλάδας"
- Δημητσάνα | Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις Λαμπαδηδρομίες
- Έντονη χαλαζόπτωση στην 111 ΕΟ Πατρών–Τριπόλεως (vd)
- Γούργαρης: "Αφήστε το Γέρο ήσυχο, από εδώ και πέρα"
1 σχόλιο
-
Βγήκαν στην εξοχή για να ανοίξει η όρεξη τους για να πάνε στην ταβέρνα να φάνε μουσκαροκεφαλή και αγριογούρουνο.






