1ο Γυμνάσιο Τρίπολης | Διάκριση στον 9ο Διαγωνισμό Στατιστικής!
Το 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης με την ΟΜΑΔΑ: 1GYMNTRIP προκρίθηκε στο 2ο Στάδιο του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου:
• Λυμπερόπουλος Παναγιώτης
• Πετρής Κωνσταντίνος και
• Τσιρίκος Χρήστος
υπό την καθοδήγησης της καθηγήτριας Μαθηματικών Γκόνου Μαρίας ανταποκρίθηκαν σε θέματα αυξημένης δυσκολίας πάνω στη Στατιστική.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας, της συνεργασίας, και της δημιουργικής σκέψης των μαθητών, καθώς και της άρτιας επιστημονικής καθοδήγησης της καθηγήτριας Μαθηματικών του σχολείου μας.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Στατιστικής προάγει την αναλυτική και κριτική σκέψη, ενισχύει τη δημιουργική αξιοποίηση δεδομένων και καλλιεργεί δεξιότητες απαραίτητες για τον σύγχρονο πολίτη και επιστήμονα.
Θερμά συγχαρητήρια από την Διεύθυνση του Σχολείου και τον Σύλλογο Διδασκόντων. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στη συνέχεια του διαγωνισμού.
9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική
- 2ο στάδιο διαγωνισμού: 6/2/2026-3/3/2026 *
- Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων διαγωνισμού: 2/4/2026 *
- Τελετή απονομής βραβείων: Ιούνιος 2026 *
Tags:
1ο Γυμνάσιο Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Χρήστος Λαμπρόπουλος για Έκθεση Πεπραγμένων της Περιφερειακής Επιτροπής: «Αποτύπωμα έργου, διαφάνειας και αναπτυξιακού σχεδιασμού»
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις | Συντονισμός στην Τρίπολη για τη μεγάλη επιστροφή του αγώνα στην Πελοπόννησο
- Εμπορικός Σύλλογος | Πρόταση να κλείσουν το απόγευμα της Τρίτης τα καταστήματα στην Τρίπολη και όλοι να πάνε στο γήπεδο του Αστέρα!
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή: "Σε απόγνωση οι παραγωγοί της Πελοποννήσου λόγω των ανυπολόγιστων ζημιών από τον πρόσφατο παγετό"
- Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για τον εορτασμό της 205ης Επετείου στο Χρυσοβίτσι






