Γορτυνία | Αποκόπηκε η Μονή Φιλοσόφου – Κατέρρευσε όλος ο δρόμος από Μάρκου!
Σοβαρότατο πρόβλημα καταγράφεται στον δρόμο που οδηγεί προς τη Μονή Φιλοσόφου, καθώς σημειώθηκε τεράστια καθίζηση του οδοστρώματος, καθιστώντας το σημείο απροσπέλαστο. Η μεγάλη ζημιά εντοπίζεται μετά του Μάρκου, στη στροφή από την ταβέρνα «Ζέρζοβα».
Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής, «μετά του Μάρκου ήρθε όλο το βουνό κάτω», περιγράφοντας εικόνες εκτεταμένης κατολίσθησης και κατάρρευσης τμήματος του δρόμου.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό χθες το βράδυ, όταν καλόγερος της Μονής επιχείρησε να κατέβει τον δρόμο. Διαπιστώνοντας την επικινδυνότητα της κατάστασης, αναγκάστηκε να επιστρέψει άμεσα πίσω.
Την ίδια ώρα, σοβαρά προβλήματα όμως καταγράφονται και από την άλλη πλευρά, μέσω Παλαιοχωρίου, όπου υπάρχουν δύο μεγάλα βυθίσματα στο οδόστρωμα. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη, με τον δρόμο να είναι σε άθλια κατάσταση.
Εφημερίδα “Γορτυνία”
Σχετικά Άρθρα
- Δολιανά | Νερό στον ποταμό Τάνο μετά από πολλά χρόνια! (vd)
- Αυτοκίνητο του δήμου παραμένει στο Ίσαρη για να μεταφέρει κατοίκους του αποκλεισμένου χωριού προς τη Μεγαλόπολη
- Κακοκαιρία | Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία - Όλη η λίστα! (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ορίστηκαν οι Καρούντζου, Κατσαφάνας και Μακαρούνης
- Η αξιοποίηση της Έπαυλης του Ηρώδη Αττικού συζητήθηκε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο
1 σχόλιο
-
Οι δρόμοι στο νομό καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο.Γελάει ο κόσμος με την Περιφέρεια, τέτοια ανικανότητα πια!






