Πένθος στην Αρκαδία | «Έφυγε» από τη ζωή ο 33χρονος Σταύρος Καλογερόπουλος
Βαρύ πένθος σκεπάζει την τοπική κοινωνία της Αρκαδίας, μετά την είδηση της τραγικής απώλειας ενός νέου ανθρώπου, του Σταύρου Ηλ. Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου 2026, στις 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ζευγολατιό Αρκαδίας. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ναό από τις 4:30 μ.μ. για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Η οικογένεια, μέσα στον αβάσταχτο πόνο της, απευθύνει παράκληση αντί στεφάνων, τυχόν χρήματα να κατατεθούν για την ενίσχυση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ζευγολατιού, τιμώντας έτσι τη μνήμη του Σταύρου.
Σήμερα το χωριό μας αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον αγαπημένο μας Σταύρο μόλις 33 ετών,εγγονό του Γεωργίου Ανδριανόπουλου (Γιώργομιχάλη).Η παρουσία του, το χαμόγελό του και η καλοσύνη του θα μας λείπουν σε όλους. Εκφράζουμε τη λύπη μας και οι καρδιές μας είναι μαζί με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καλό σου ταξίδι, φίλε μας.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του χωριού
Γεώργιος Γατσιόπουλος
Η Ασημίνα Καλογεροπούλου γράφει ...
Αδερφέ μου Σταυρούλη θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελό σου, την εργατικότητά σου και την καλή σου την καρδιά!
Δώσε μας δύναμη να αντέξουμε γιατί η σημερινή φάρσα που μας έκανες δεν είναι σαν τις άλλες……..
Ο αδερφός μας ο Κωστάκης θα είναι δυνατός εδώ για σένα….μαζί και με αυτούς που σε αγαπήσαμε…..να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας ρε μάγκα!!!
Δε θα ξεχαστείς ποτέ
..
R.I.P. 
Σχετικά Άρθρα
- Συγκέντρωση συνταξιούχων της Πελοποννήσου στην Καλαμάτα
- Σκούρτη: "Θα κριθούν και οι φανεροί αλλά και οι κρυφοί νεκροθάφτες του ΣΥΡΙΖΑ"
- Αναμνήσεις από τη «Γιορτή του Βουνού» στους Χράνους Αρκαδίας
- Μια βραδιά γιορτής και αλληλεγγύης στο 10ο Μουσικό Προσκοπικό Φεστιβάλ Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)
- Κρούσματα ευλογιάς | Ερώτηση Γιαννακούρα στη Βουλή για την οικονομική καταστροφή για τους παραγωγούς τριφυλλιού στην Αρκαδία
1 σχόλιο
-
Κρίμα στο παλικαρακι δεν υπάρχουν λόγια να φεύγουν έτσι να πηγαίνουν τα παιδιά για ένα μεροκάματο και να μην γυρίζουν σπίτι τους πολύ λυπάμαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του






