Η παρουσία της Αρκαδίας στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - Τα φωτογραφικά "κλικ"!
Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αρκαδία συμμετείχαν στις εργασίες του 16ου Συνεδρίου του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Στο συνέδριο έδωσαν το «παρών» ο Βουλευτής Αρκαδίας και Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Βλάσης, καθώς και ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας. Επίσης, συμμετείχε η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας, Βάλια Μαυραειδοπούλου.
Επιπλέον, παρευρέθηκαν οι Νίκος Μπαλίκος, Γωγώ Μαγιώλου, Μαρίνος Μπάλος και Βασίλης Κανέλλος, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Γιάννης Σμυρνιώτης, ενώ στο συνέδριο βρέθηκαν και πολλά άλλα τοπικά στελέχη.
Φωτογραφίες από την παρουσία της Αρκαδικής αποστολής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Καλημέρα Αρκαδία.















Σχετικά Άρθρα
- Ο Γιαννακούρας για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο | "Λείπει ακτινοθεραπευτικό κέντρο, έχει μείνει ένας ακτινολόγος, δεν λειτουργεί συνέχεια το αιμοδυναμικό"
- Erasmus+ | Εκπαιδευτικοί φιλοξενήθηκαν στο σχολείο Tirzas Pamatskola στο Gulbene της Λετονίας
- Άκαρπη η πρώτη γενική συνέλευση στον Ορχομενό Λεβιδίου
- "Για 10η συνεχόμενη χρονιά, ο Γύρος Τρίπολης απέδειξε ότι αποτελεί πλέον θεσμό για την ελληνική ποδηλασία"
- Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για την 205η Επέτειος Μάχης του Βαλτετσίου και την έναρξη εορτασμού εβδομάδος Νεομαρτύρων






