Γιάννης Τρουπής: "Η ένταξη νέων επιστημόνων στην τοπική αγορά εργασίας δίνει νέα πνοή στο Αρκαδικό Επιχειρείν"
«Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μια πρόκληση να αποδείξουμε ότι είμαστε σε διαρκή κινητικότητα και ότι δημιουργούμε συνθήκες εργασίας με προοπτική για την τοπική μας οικονομία».
Με αυτό το σαφές μήνυμα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής, χαιρέτισε τις εργασίες της 2ης Ημέρας Καριέρας με τίτλο «Δρόμοι Καριέρας», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Το Επιμελητήριο αποτέλεσε βασικό υποστηρικτή της διοργάνωσης (η οποία υλοποιήθηκε από τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ Μ.Α.Ε., το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων & Απασχόλησης Μεγαλόπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η σύνδεση εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας αποτελεί διαχρονικό στρατηγικό του στόχο.
Όπως επισημάνθηκε, η ένταξη των νέων επιστημόνων στην τοπική αγορά εργασίας δεν αποτελεί απλώς μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά αποτελεί ουσιαστική επένδυση που δίνει νέα πνοή και προστιθέμενη αξία στο Αρκαδικό επιχειρείν.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας παραμένει σταθερός αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γεφυρώνει την εκπαίδευση με την πραγματική οικονομία, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά.
Σχετικά Άρθρα
- Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας | Παράταση δράσης για ενδυνάμωση Υφιστάμενων ΜΜΕ Περιοχών Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
- Τρίπολη | Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό μου»
- Τη Δευτέρα (22 Ιουνίου) ολοκληρώνεται ο κύκλος σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την Επαγγελματική Ταυτότητα και την Εξωστρέφεια
- Επιμελητήρια Αρκαδίας-Μεσσηνίας | Αίτημα για αύξηση προϋπολογισμού και παράταση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
- Κοινή παρέμβαση έξι Επιμελητηρίων για τα πυρόπληκτα δάνεια
2 σχόλια
-
Καλά.Εντάξει.Ναχαμε να λέγαμε...
-
Θεωρίες, αερολογιες, διαπιστώσεις, ονειρώξεις.... ουσία μηδέν!!!






