Menu
RSS
Δευτέρα, 06/07/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Γιαννακούρας: "Η κατάργηση και των τριών δομών των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Τρίπολης δεν καλύπτεται από τη Σχολή Εκπαίδευσης Drones"

Γιαννακούρας: "Η κατάργηση και των τριών δομών των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Τρίπολης δεν καλύπτεται από τη Σχολή Εκπαίδευσης Drones"
Σε σχετική ανάρτηση-δήλωση προχώρησε στο facebook ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας αναφορικά με τα εγκαίνια της μονάδας drones στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην 124 ΠΒΕ.
Ο κ. Γιαννακούρας σημειώνει μεταξύ άλλων πως η χρήση τεχνολογίας στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αναγκαία στην εποχή μας, αλλά η κατάργηση και των τριών δομών των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Τρίπολης δεν καλύπτεται με την εν λόγω μονάδα και η οικονομική και κοινωνική επίπτωση για την πόλη που έχει συνδέσει το όνομά της με το στρατό είναι μεγάλη και δεν αντισταθμίζεται. 
Η κίνηση αυτή απλώς χρυσώνει το χάπι στους κατοίκους της πόλης.
Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανάρτηση του κ. Γιαννακούρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...