Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες Ιλίου και η ομάδα μπάσκετ των Αρκάδων Γορτυνίας έστειλαν μήνυμα για τον εκφοβισμό

Οι Αρκάδες Ιλίου και η ομάδα μπάσκετ των Αρκάδων Γορτυνίας έστειλαν μήνυμα για τον εκφοβισμό
Ομορφαίνει η ζωή μας με τέτοιες πρωτοβουλίες από την ομάδα μπάσκετ των Αρκάδων Δήμου Γορτυνίας.


Ξεκίνησε με την παρουσίαση της νέας εμφάνιση, ο πρόεδρος της ομάδος μπάσκετ, Μεντρέκας Θανάσης στο παιχνίδι μεταξύ Αρκάδων και Μέλπω Χαϊδαρίου. Η αποθέωση ήταν οι όμορφες παρουσιάσει τον κοριτσιών, από το σύλλογο μέρμιγκα, [ οι τσιρλίντερς] υπό την καθοδήγηση της γνωστής Πόπη Γεωργίου. Όπου άναψε τα αίματα, και τα βλέμματα όλων. Καλησπέρα σε όλους εσάς που ήρθατε απόψε εδώ.
Αρκάς σημαίνει προσφορά, με ευαισθησίες στο κοινωνικό σύνολο αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια, κατάθεση ψυχής μέχρι τέλος. Ο αθλητισμός δεν μπορεί, να είναι αποκομμένος από την κοινωνία.fdsfdfddf

ΟΙ Αρκάδες Ιλίου και η ομάδα μπάσκετ Αρκάδες Γορτυνίας, πήραμε αυτή την πρωτοβουλία το θέμα της ενδοσχολική βίας, ο εκφοβισμός. Ειδικά μετά το τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του Βαγγέλη, της Ελλάδας, του παιδιού που έγινε παιδί μας. Εμείς όλοι εδώ σήμερα, μαζί με το δήμο μας του δημάρχου μας, και υπό την αιγίδα του Δ.Α.Ο. Να στείλουμε το δικό μας σαφές, μήνυμα ενάντια σε αυτή τη μορφή βίας. Στους επίδοξους νταήδες, ότι είμαστε όλοι εδώ, και είμαστε πολλοί, για να στηρίξουμε τους αδύναμους τους, διαφορετικούς τους εύκολους στην στοχοποιήσει. ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Ας προστατεύσουμε τα παιδιά, γιατί χωρίς τα παιδιά δεν υπαρχή μέλλων. Παρών ο Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος, που δήλωσε τέτοια εκδήλωση εμείς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε, τόσο επίκαιρη όπως είναι στης μέρες μας η βία. Ο εκφοβισμός ο ρατσισμός, γιατί δεν έχουμε το χώρο.

Μπράβο στα παιδιά της ομάδος και στους διοργανωτές.

Παραβρέθηκαν ο Δ. Βασιλόπουλος ο Φραγκάκης Γ. ο Βέργος Γ. Αντιδήμαρχοι Ιλίου. Ο Γκιώνης Ι. Αντιπρόεδρος Αρκάδων Ιλίου. Τα χορευτικά τμήματα Αρκάδων Ιλίου τον δοξιώτων, και ο νέος χορηγός της ομάδος Ηλίας Γεωργόπουλος. ΑΡΚΑΔΕΣ – ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 66 MELPO 47 [ Κοφινάκος Πέτρος ].

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...