Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Δόριζα και η .... θάλασσα!

Η Δόριζα και η .... θάλασσα!
Φανταστήκατε ποτέ θερινές διακοπές στη Δόριζα και ταυτόχρονα μπάνια στη θάλασσα; Στους καιρούς της κρίσης και για όσους δεν έχουν να διαθέτουν χρήματα για ξενοδοχεία και πισίνες, το χωριό είναι μια λύση πόσο μάλλον όταν απέχει από την παραλία μόνο 45 λεπτά!
Από την εξώπορτα του σπιτιού μέχρι την ανατολική πλευρά της παραλίας της Καλαμάτας τόσος χρόνος χρειάζεται για να βρεθεί κανείς στο νερό. Το κόστος για το ημερήσιο μπάνιο της οικογένειας (4 άτομα) κοστίζει 28 ευρώ και περιλαμβάνει τη βενζίνη, τα διόδια, την ξαπλώστρα για δύο και τον καφέ με τα αναψυκτικά. Το σκέφτηκαν μερικοί εφέτος και το πραγματοποίησαν μένοντας στη...Δόριζα. Πέρασαν καλά...έως πολύ καλά! Ο μεγάλος εθνικός δρόμος προς την Καλαμάτα περνά σε απόσταση αναπνοής από το χωριό, είναι εξαιρετικός, δεν έχει κίνηση και δεν καταλαβαίνει κανείς για πότε βλέπει την είσοδο της πόλης και το λιμάνι της. Μετά το μπάνιο η επιστροφή και το ηλιοβασίλεμα, δροσερό πάντα, στο βουνό, προσφέρεται για διακοπές βραδινές χωρίς αιρ κοντίσιον.
Λοιπόν; Μήπως πρέπει να το σκεφτείτε για του χρόνου; Λίγο καθαριότητα το σπίτι χρειάζεται και αγάπη για τη φύση και την ποιότητα ζωής. Δεν είναι λίγο να σε ξυπνά το κροκάνι της κατσίκας το χάραμα -το μόνο άκουσμα μέσα στην πλήρη ηρεμία....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...