Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δώσε κι εσύ πλαστικά καπάκια για να αγοραστεί αναπηρικό αμαξίδιο!

Δώσε κι εσύ πλαστικά καπάκια για να αγοραστεί αναπηρικό αμαξίδιο!
 Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, για τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών (αναψυκτικών κλπ), τα οποία θα δοθούν για ανακύκλωση για να γίνει προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, να συλλέγουν τα πλαστικά καπάκια και να μην τα πετάνε στα σκουπίδια, για να υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την πολύ σημαντική κοινωνική και οικολογική πρωτοβουλία!

Στους χώρους των εντευκτηρίων του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), αλλά και στο Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου <<Παναγιώτης Αλεξόπουλος>>, έχουν τοποθετηθεί δοχεία, όπου γίνεται η συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών.

Επίσης, όσοι επιθυμούν, μπορούν να πηγαίνουν τα πλαστικά καπάκια στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου και να τα δίνουν απ’ ευθείας στο γραφείο του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας (Εθνικής Αντιστάσεως 43) ή στα σημεία συλλογής του Δήμου Τρίπολης, στο κτίριο του Δημαρχείου (Λαγοπάτη 45 (πρωϊνές ώρες)).

Πληροφορίες στα εντευκτήρια του συλλόγου, Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ. με 9.00 μ.μ., καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674.
Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...