Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απάντηση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Μεταφορών για το πρόβλημα με τις εξετάσεις οδήγησης (vd)

Η απάντηση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Μεταφορών για το πρόβλημα με τις εξετάσεις οδήγησης (vd)
Μετά την ολοκλήρωση της τρίωρης συμβολικής κατάληψης της Διεύθυνσης Μεταφορών Αρκαδίας, από τους εκπαιδευτές οδηγών, στην Τρίπολη, συνέντευξη παραχώρησε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Παναγιώτης Μισθός, στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία».
Τρίπολη - «Λουκέτο» στη Διεύθυνση Μεταφορών έβαλαν εκπαιδευτές οδηγών! (vd)

Μίλησε για την αλλαγή του νομού, σύμφωνα με την οποία, από το τέλος του 2015, προβλέπεται οι εξετάσεις πρέπει να γίνονται εντός ωραρίου κάτι που, όπως είπε, είναι πρακτικά δύσκολο, λόγω του μικρού αριθμού υπαλλήλων που διαθέτει η υπηρεσία της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Σε μια υπηρεσία, η οποία για να λειτουργήσει χρειάζονται 30 άτομα, δουλεύουν αυτή την στιγμή μόλις 8, είπε χαρακτηριστικά.
Το αντικείμενο εργασιών της υπηρεσίας δεν είναι μόνο οι εξετάσεις αλλά δεκάδες άλλες υπηρεσίες όπως (άδειες, μεταβιβάσεις κλπ).
Εάν πραγματοποιηθεί τελικά η εξέταση των υποψήφιων οδηγών, εντός ωραρίου αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσει η υπηρεσία τις ώρες των εξετάσεων ή να υπολειτουργήσει.

Τέλος, επισήμανε πως δεν πρόκειται για κόψιμο επιδόματος των υπάλληλων, όπως πιστεύει ο κόσμος, αλλά αμοιβή προσφοράς εργασίας, πέραν του ωραρίου.
«Κανένας δεν εργα΄ζετια πέα του συγκεκριμένου ωραρίου, που προβλέπει η σύμβαση του και στον ιδιωτικό και στο δημοσιο τομέα. Εμείς, επειδή είχαμε τη διαβεβαίωση του Υπουργείου ότι θα λυθεί το θέμα, συνεχίσαμε τις εξετάσεις. Αλλά, προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθεί η λύση και θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.» είπε ο κ. Μισθός ο οποίος τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια συνεχώς από τον Περιφερειάρχη να βρει λύση στο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...