Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Αναγκαία η επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ" λέει ο Δημήτρης Τσιγκούνης!

"Αναγκαία η επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ" λέει ο Δημήτρης Τσιγκούνης!

Του Δημήτρη Κουνιά - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπορεί να ξάφνιασε, αλλά βρήκε αρκετούς υποστηρικτές η απόφαση που έλαβε ο Κ. Μητσοτάκης τη Δευτέρα να θέσει τέλος, έστω και προσωρινά, στην πορεία της Νεολαίας του κόμματος και αμέσως μετά το συνέδριο της Ν.Δ. να ξεκινήσει η διαδικασία της «επανίδρυσής» της με νέους όρους. Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε μετά το φιάσκο του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, όπου ουσιαστικά δεν στήθηκαν κάλπες, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της κεντροδεξιάς παράταξης να προχωρήσει στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της.

Οσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, καθώς στα ηγετικά κλιμάκια της Συγγρού υπήρχε εδώ και καιρό παγιωμένη η άποψη πως η Νεολαία έχει εξελιχθεί σε κυψέλη προσωπικών στρατηγικών. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει άνω τελεία στη μακρόχρονη ιστορία της ΟΝΝΕΔ αποτέλεσε σταθμό και έγινε θετικά αποδεκτή από τη μεγάλη πλειονότητα των στελεχών του κόμματος.

Υποστηρικτικοί στην απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. εμφανίζονται μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και οι περισσότεροι από τους πρώην προέδρους της ΟΝΝΕΔ.

Μεταξύ άλλων, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ...

«Αυτό που έκανε ο Κ. Μητσοτάκης ήταν αναγκαίο. Απλώς θα χρειαστεί χρόνος να επιλεγούν άνθρωποι με προσωπικότητα και ήθος», αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Λεωνιδίου, Δημήτρης Τσιγκούνης, ο οποίος μάλιστα ζητά να πάρουν όλοι μάθημα από τον Κ. Καραμανλή, ο οποίος, όπως λέει, «είχε υποτάξει τον εαυτό του στην αγάπη της πατρίδος».


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...