Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάγκελα τοποθετήθηκαν στον πεζόδρομο Δεληγιάννη (video)!

Κάγκελα τοποθετήθηκαν στον πεζόδρομο Δεληγιάννη (video)!

{pgslideshow id=13|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Νωρίτερα το πρωί, συνεργείο του Δήμου Τρίπολης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καρλής και δημοτικούς αστυνομικούς ξεκίνησε την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, σε πεζοδρόμους της Τρίπολης.

Πρόκειται για την εφαρμογή απόφασης που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, προκειμένου να πάψει να επικρατεί αναρχία και να μπει μια τάξη στους πεζοδρόμους της πόλης.

Η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων ξεκίνησε από τον πεζόδρομο Δεληγιάννη και θα συνεχιστεί και σε άλλους πεζόδρομους της Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: “Για να μην έχουμε τις συνεχές τριβές που παρατηρούνταν μεταξύ των ιδιοκτητών των καταστημάτων και  των πολιτών και γενικά το πρόβλημα στην κυκλοφορία των πεζών ,κυρίως στο πεζόδρομο Δεληγιάννη, υλοποιήσαμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου  ,την τοποθέτηση αυτών των κιγκλιδωμάτων . Με αυτό τον τρόπο ο χώρος των τραπεζοκαθισμάτων   προσδιορίζεται  πλήρως από τα συγκεκριμένα κιγκλιδώματα  που τοποθετούνται δίνοντας  ελεύθερο  χώρο στους πεζούς.

Έχουμε κάνει μια επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες κυρίως των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που αναπτύσσονταν τραπεζοκαθίσματα και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.  Εξάλλου ο τύπος όπως βλέπετε που επιλέγει από την τεχνική υπηρεσία είναι απολύτως διακριτικός , έχει ωραίο σχέδιο ,για να ταιριάζει και αισθητικά στον πεζόδρομο. Δεν νομίζω λοιπόν ότι  θα δημιουργήσουν τα κιγκλιδώματα πρόβλημα στην λειτουργία των καφέ , αντίθετα  θα βοηθήσουν στην  διέλευση των πεζών και των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της τοποθέτησης τους .”

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...