Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδοιπορικό από το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος - « Η Εκκλησία που παροικεί στην Τρίπολη»

Οδοιπορικό από το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος - « Η Εκκλησία που παροικεί στην Τρίπολη»

Ένα σημαντικό οδοιπορικό στο χθες και στο σήμερα της πόλης μας, πραγματοποίησε τις προηγούμενες εβδομάδες,  το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τις εκπομπές με τίτλο  « Η Εκκλησία που παροικεί στην Τρίπολη»  επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Κωνσταντίνος Μπλάθρας, γνωστός στην πόλη μας από το αφιέρωμα στον μεγάλο Ιάπωνα σκηνοθέτη Κένζι Μιζογκούτσι, που διοργάνωσε προ ετών η Ομάδα Έλευσις Αρκαδίας.

Η ραδιοφωνική περιπλάνηση στην Τρίπολη επιχείρησε να ιχνογραφήσει στιγμές από το παρελθόν της πόλης, την ιστορία και το έργο της εκκλησίας καθώς και τους φορείς και τα πρόσωπα που συνθέτουν το σύγχρονο προφίλ της.

Από το μικρόφωνο του Ραδιοφωνικό Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, μίλησαν ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος, οι ιστορικοί Γεώργιος Ζαχαρόπουλος, Βασίλης Σιακωτός, ο ζωγράφος – γλύπτης Δημήτρης Κούρος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της Τρίπολης κ. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο Γεράσιμος Βάκρος - συνεργάστηκε στον προγραμματισμό του αφιερώματος στην πόλης μας-  καθώς και εκπρόσωποι φορέων.   

Η Τρίπολη βρέθηκε για δύο εβδομάδες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, γεμίζοντας με αισθήματα υπερηφάνειας  τους εντός και εκτός πόλης Τριπολίτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...