Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ένα τραγικό 8μηνο για τα αδέσποτα στην Τρίπολη" (εικόνες)

"Ένα τραγικό 8μηνο για τα αδέσποτα στην Τρίπολη" (εικόνες)
Για ένα τραγικό οχτάμηνο κάνει λόγο ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης, ο οποίος μιλά για ανύπαρκτο δήμο και ζητά οικονομική βοήθεια για να καλύψει τις ανάγκες των ζώων που περιθάλπτει. Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από εικόνες με τραυματισμένα αδέσποτα στην περιοχή μας...
"ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ...
Δείτε τα περιστατικά μας και βοηθήστε!
Δυστυχώς ο σύλλογος μας πέρασε και περνάει άσχημες μέρες, ένα τραγικό οκτάμηνο ..... Ο δήμος ανύπαρκτος, ήθελε έναν σύλλογο υποχείριο με 4-5 ''φιλόζωους'' για να συνεχισoυν την αδιαφάνεια, τις σπατάλες, παρανομίες και εξαφανίσεις των ζώων. Αυτό δεν έγινε. Όταν καταλάβαν πως ο σκοπός του συλλόγου μας είναι η προστασία των ζώων η οριστική και ορθή λύση στη διαχείριση των αδέσποτων, ξεκίνησαν μια επίθεση με συκοφαντίες και διάφορες μεθοδεύσεις που σκοπό είχαν την διάλυση του συλλόγου. Όλες αυτές οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Ο σύλλογος θωρακίστηκε και δυνάμωσε με νέα αξιόλογα μέλη από την κοινωνία της Αρκαδίας.
Όλο το βάρος έχει πέσει στον σύλλογο!!! Χωρίς υποδομές η προσπάθεια μας γίνετε εξαιρετικά δύσκολη, σε αυτή την άσχημη στιγμή σας ζητάμε την βοήθεια σας.
- Την παραχώρηση κάποιου χώρου-οικοπέδου (χωραφιού) για να μπορέσουμε να στεγάσουμε και να περιθάλψουμε τα ζωάκια.
- Ιατρικά εργαλεία για την δημιουργία κτηνιατρείου.
Πολλά τα έκτακτα περιστατικά, πολλά χειρουργεία, πολλά χτυπημένα άρρωστα και ταλαιπωρημένα ζώα... νεογέννητα κουταβάκια ...φόλες... Αυτά είναι τα επείγοντα περιστατικά. Τα ζώα μας όμως δεν είναι μόνο αυτά. Έχουμε αρκετά ζωάκια που δεν μπορούν να βρουν σπίτι .... Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις ανάγκες μας. Είμαστε νέος σύλλογος ανεξάρτητος στη λειτουργία του δεν λαμβάνουμε ΚΑΜΙΑ κρατική επιχορήγηση και παρ΄όλα αυτά μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε περιθάλψει περίπου 100 ζώα. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς.
Αρ. λογαριασμού 6313-138258-866
ΙΒΑΝ GR51 0171 3130 0063 1313 8258 866.

SWIFT-BIC PIRBGRAA"

1 σχόλιο

  • Μπουσιανη Μαρίνα
    Μπουσιανη Μαρίνα Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τουλάχιστον οικονομικά,κάποιοι δίνουν τον ελεύθερο χρόνο τους και τη ψυχή τους για αυτές τις ζωούλες ,εμείς ας θυσιάσουμε 2 καφέδες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...