Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ταλαιπωρήθηκαν σήμερα οι «πενταμηνίτες» στην Τρίπολη – Για «σκλαβοπάζαρο» κατηγόρησε την Περιφέρεια ο Γόντικας!

Ταλαιπωρήθηκαν σήμερα οι «πενταμηνίτες» στην Τρίπολη – Για «σκλαβοπάζαρο» κατηγόρησε την Περιφέρεια ο Γόντικας!

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν 120 προσληφθέντες στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου (περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας) οι οποίοι παρουσιάστηκαν για να «πιάσουν δουλειά» σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΥΕΒ (οδός Τάπιας). Εκεί βρέθηκε ο επικεφαλής του ΚΚΕ Αρκαδίας κύριος Γόντικας και σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ αποκάλεσε το σημερινό συμβάν σκλαβοπάζαρο το οποίο έστησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου εις βάρος νέων ανθρώπων που περιμένουν να τους διαλέξουν για τη θέση που θα αναλάβουν.

Κάλεσε μάλιστα τους εργαζόμενους να μην δεχτούν τον εξευτελισμό αυτό και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους μέσα από τα συνδικάτα. Τέλος απεύθυνε το εξής ερώτημα στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη: ''με τέτοιους όρους ονειρεύεται ο κύριος Τατούλης τη νέα του Ελλάδα;''.

Με τη σειρά του ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας πριν λίγη ώρα δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι έκατσαν έξω επειδή η μέρα ήταν καλή και επειδή στο χώρο εκείνο δίνονταν και εξετάσεις για τρακτέρ εκείνη την ώρα. Συμπλήρωσε ότι ''δεν συμπεριφερόμαστε στους εργαζόμενους έτσι όπως μας κατηγορούν'' και ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σημερινή συγκέντρωση'. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...