Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέλουν να κλείσουν το Χημείο της Τρίπολης που λειτουργεί από το 1941! Ο Δήμος παραχώρησε κτίριο για να μην κλείσει η υπηρεσία

Θέλουν να κλείσουν το Χημείο της Τρίπολης που λειτουργεί από το 1941! Ο Δήμος παραχώρησε κτίριο για να μην κλείσει η υπηρεσία

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να εγκρίνει την παραχώρηση χώρου στο κτίριο του Δημαρχείου στην τοπική κοινότητα Σταδίου για στέγαση της Χημικής Υπηρεσίας Τρίπολης.

Ενώ, όρισε το χρονικό διάστημα παραχώρησης χώρου στο κτίριο του Δημαρχείου στην Τ.Κ. Σταδίου για στέγαση της Χημικής Υπηρεσίας Τρίπολης έως 31-8-2019.

Στην εισήγηση του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, εξήγησε ότι «λαμβάνοντας υπόψη την αναδιάρθρωση του κράτους μέσω διαφόρων καταργήσεων ή συγχωνεύσεων δημοσίων οργανισμών – υπηρεσιών σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την Χημική Υπηρεσία Τρίπολης, η οποία λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1941, προτίθεται να παραχωρήσει δωρεάν τους απαιτούμενους χώρους στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Τεγέας, νυν Δημοτικής Ενότητας Τεγέας του Δήμου Τρίπολης, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Σταδίου.

Η Χημική Υπηρεσία Τρίπολης στηρίζει πραγματικά και άμεσα την παραγωγική δραστηριότητα της περιοχής μας, παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απαραίτητες για κάποιους ευαίσθητους και απαιτητικούς τομείς της τοπικής παραγωγής, όπως είναι η οινοποιία, η παραγωγή ελαιολάδου, τυροκομικών προϊόντων κ.ά., συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα της περιοχής μας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...