Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πάνε το βράδυ καταστηματάρχες της «Εθνικής Αντιστάσεως» - Διαβάστε τι θα ζητήσουν…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πάνε το βράδυ
καταστηματάρχες της «Εθνικής Αντιστάσεως» - Διαβάστε τι θα ζητήσουν…

Στις 8.00 το βράδυ θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Πνευματικό Κέντρο. Στη συνεδρίαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, πρόκειται να πάνε καταστηματάρχες της οδού «Εθνικής Αντιστάσεως» και των γύρω δρόμων, προκειμένου να θέσουν ένα θέμα, εκτός ημερήσιας διάταξης.

p>Ειδικότερα, αυτό που πρόκειται να πουν είναι ότι το γεγονός πως έχει κλείσει ένα κομμάτι του κέντρου της πόλης, εξαιτίας των έργων στην Πλατεία Πετρινού, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την ήδη υποτονική κίνηση στα καταστήματα της περιοχής. Θα ζητήσουν λοιπόν να ανοίξει το τμήμα της «Εθνικής Αντιστάσεως» που είναι κλειστό, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στον κεντρικό αυτό δρόμο.

Ο δρόμος, πρέπει να σημειώσουμε, ότι έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας, όπως έχει αναφέρει και ο εργολάβος της ανάπλασης της Πλατείας Πετρινού.

Παλαιότερα, όταν είχε τεθεί ξανά το θέμα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης είχε πει ότι, όταν προχωρήσουν τα έργα, τότε, σε συνεννόηση με τον ανάδοχο του έργου, θα ανοίξει ο δρόμος, για να διευθυνθούν τα καταστήματα.

Τα υπόλοιπα θα τα ακούσουμε το βράδυ… 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...